Тест – головоломка №159-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров'я!

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Її дуже добре вирішувати у вихідні дні. Часу багато, та ще й настрій у вихідний кращий. Вам буде корисна інформація нижче.

Чи є різниця між усвідомленістю та медитацією?
Уважність та медитація дуже схожі, але це не ідентичні практики. Обидва мають фундаментальну якість заспокоєння і концентрації розуму, але трохи по-різному. Медитація належить до формальної практики сидіння протягом деякого часу в тихій тиші, ваша увага звернена всередину і зосереджена на чомусь конкретному. Це залежить від типу посередництва, яким ви займаєтеся.

Наприклад, під час медитації люблячої доброти ваш розум зосереджений на посиланні позитивних думок іншим і собі, тоді як у трансцендентальній медитації ви повторюєте слово, звук чи фразу протягом усього досвіду.

Існує тип медитації, званий медитацією усвідомленості, у якій ви присвячуєте формальний час медитації концентрації зараз, у тому, що ви відчуваєте під час медитації.
Бувши типом медитації, усвідомленість також існує як така, як неформальний, але навмисний досвід.

Усвідомленість – це усвідомлювати свій момент, використовуючи всі свої почуття, щоб залучити свій мандрівний розум у сьогодення, щоб ви могли повністю його випробувати. Тут увага не робиться протягом певного періоду, а є невід’ємною частиною вашого життя, де б ви не знаходилися і що б ви не робили.

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором