Тест – головоломка №160-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, нижче ви знайдете рішення. Успіхів вам і відмінного настрою!

Намагайтеся більше приділяти час на тести на уважність та головоломки. Вони тренують ваш мозок, і ви почуватиметеся інакше. І настрій буде кращим! А для збільшення уважності вам буде корисна інформація нижче.

Усвідомлене життя, повна участь у кожному моменті свого життя пропонує неймовірні переваги для вашого загального здоров’я та якості життя.
Переваги уважності

Усвідомленість переучує мозок і змінює ваш підхід до проблем та завдань, тому ви реагуєте обдумано, а не з сильними, негативними думками та емоціями. скачущі думки, негативні переконання, жалю, занепокоєння або ще щось, що змушує нас блукати далеко від нашого реального життя.
Дослідження показують численні переваги уважності, зокрема:

Ловлячи себе на жаль про минуле або занепокоєння про майбутнє, а потім перенаправляючи себе на цей час, ви вчіть свій мозок, на що звертати увагу. Коли ви не звертаєте увагу на свої тривоги, їхня важливість зменшується.

Зменшення депресії: депресія (та інші розлади психічного здоров’я, включаючи тривогу) пов’язані з автоматичними негативними думками, що стають всепоглинущими. Ці думки спотворені, але коли ви замінюєте роздуми над ними не упередженими спостереженнями про цей момент, симптоми депресії починають слабшати.

Самоприйняття: усвідомленість охоплює нейтральне спостереження у себе і дозволяє собі бути у кожний момент, що він розгортається. Коли ви відкидаєте грубі ярлики та негативні міркування, ваша впевненість у собі отримує природний імпульс.

Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, нижче ви знайдете рішення. Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення вказане зеленим кольором