Тест – головоломка №3-С: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну як вирішили головоломку? Швидко це вам вдалося зробити? А відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Відмінного вам настрою та удачі!

Представляємо вам нову добірку головоломок із сірниками. Ці головоломки дуже потрібні серед користувачів соцмереж. Спробуйте розв’язати її. А інформація нижче буде вам корисною.

Вдихніть запахи

Їжте повільно, смакуючи один шматочок за раз і звертаючи увагу на смак та відчуття їжі.
Дозвольте собі відчувати подяку за їжу, вашу обстановку та досвід.

Йога або Тай Чи

На санскриті йога означає союз, поєднання розуму та тіла. У таких практиках, як йога або тай-чі, ви рухаєте своїм тілом точно, концентруючись на відчуттях у тілі. Концентрація фокусує та заспокоює розум, забезпечуючи баланс та потік. Ці практики допомагають розвивати як фізичну, і психологічну гнучкість як у маті, і поза ним. Вам не потрібно вміти скручуватися в крендель або стояти на голові, щоб виконувати ці усвідомлені рухи.

Сканування тіла

За допомогою цієї практики ви усвідомлено налаштовуєтеся на своє тіло по одній області за раз. Це корисно, коли ви перебуваєте в стані стресу і напруги або якщо у вас є хронічні захворювання. Ви можете сидіти в кріслі або лежати на дивані, ліжку чи підлозі; в якості альтернативи, ви можете робити це в будь-який час, коли хочете зняти напругу та стрес і побути наодинці з собою (ви можете використовувати час, проведений у черзі, для покращення свого психічного та фізичного здоров’я).

Ну як вирішили головоломку? Швидко це вам вдалося зробити? А відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено хрестиком