Тест – головоломка №5-С: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров'я!

Головоломки з сірниками цікаві та цікаві. Але потрібно тренувати уважність і інформація нижче вам знадобиться.

Уважний клопіт

Щоденні завдання багаті на можливості усвідомленості. Коли ми займаємося повсякденними справами, легко загубитися і замислитися, і, на жаль, багато з цих думок негативні чи спричиняють стрес. Що б ви не робили зараз, використовуйте це як можливість бути усвідомленим. Повністю сконцентруйтеся на тому, що ви робите – що ви бачите, чуєте, відчуваєте, нюхаєте чи пробуєте на смак? Виробіть звичку помічати та повністю залучатися до всього, що ви робите будь-якої миті свого життя.

Гра в очікуванні

Ми витрачаємо багато часу на очікування. Ми чекаємо у довгих чергах. Ми чекаємо на червоне світло або в транспорті, що повільно рухається. Ми чекаємо в режимі очікування, коли намагаємось записатися на приймання або отримати інформацію. Коли ми чекаємо, наш розум зазвичай блукає у турботах та негативних думках. Крім того, ми можемо відчувати стрес або навіть гнів, і весь наш розум і тіло стають схвильованими.

Наступного разу, коли ви виявите, що чекаєте, займіться однією з цих вправ на усвідомленість. Випробуйте себе, щоб залишатися спокійним, зосередженим і презентувати себе незалежно від того, як довго чекати. Коли ви зловите себе на тому, що стали нетерплячими або ваш розум блукає, просто поверніться до вправи на свідомість.

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено хрестиком