Тест – головоломка №4-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров'я!

Головоломки зі сірниками все більше захоплюють відвідувачів сайту Одна хвилину. Вони цікаві та цікаві. Але потрібно тренувати уважність і інформація нижче вам знадобиться.

Враховуйте свій емоційний стан.

Як ви себе почуваєте? Ви злі, засмучені, веселі? Пауза дає вам можливість розпізнати та визнати емоцію, яка наразі проходить через ваше тіло, перш ніж ви почнете діяти. Практикуйте це і ви виявите, що реагуєте (а не реагуєте) на ситуації.
Уважно слухайте, хто з вами розмовляє.
Зосередьте увагу на них, приділіть повну увагу тому, що вони говорять, як вони це говорять. Що вони хочуть, щоби ви зрозуміли? Відпустіть те, як ви реагуватимете, і слухайте.

Бути вдячними.

Це може бути подяка за собаку, яка зустрічає вас уранці, або за ваше здоров’я. Ціль полягає в тому, щоб зосередитися на речах навколо вас, які не купуються, але важливі для вас і за які ви відчуваєте подяку. Це звільнить в організмі гормони «щастя», завдяки яким ви відчуєте себе розслабленим та спокійним.
Є багато інших корисних трюків, але почніть практикувати деякі з них, і ви виявите, що справлятися з труднощами життя стає легше.

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором