Тест – головоломка №7-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Головоломки відволікають та тренують ваш мозок. Це як би ви даєте мозку позайматися фізкультурою. Вони також покращують вашу уважність. А її можна тренувати та інформація нижче буде вам корисною.

Як усвідомлення змінює ваш мозок?

Ми ще багато чого не знаємо про те, як це працює, але дослідження показує, що існує мережа мозку, яку ми називаємо мережею за умовчанням, яка постійно активна, коли у нас виникають ці нав’язливі думки, думки, які можуть бути дуже шкідливими.
Румінація означає нав’язливе зосередження на поганих почуттях та переживаннях. А наполегливість означає повторення однієї та тієї ж реакції знову і знову. Обидва вони є загальними симптомами депресії та тривоги серед інших психіатричних діагнозів.

Виявляється, ці нав’язливі думки, що повторюються, все більше і більше нагадують нездатність регулювати цю мережу за умовчанням у мозку. Люди, які практикують усвідомленість, регулярно розвивають здатність відключати її, коли хочуть, і знову включати, коли їм потрібно виконати завдання, які потребують її використання. Ключ у тому, щоб вміти зберігати рівновагу, і ми доводимо, що усвідомленість дозволяє нам це робити.

Як усвідомленість може змінити ваше життя

Навіщо практикувати свідомість? Крім того факту, що якщо ви стривожені або пригнічені, це, швидше за все, зробить вас менш неспокійним, «причина робити це для новачка в тому, що більшість речей, яких ви бентежите у своєму житті, робляться по дурості».

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором