Тест – головоломка №9-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Головоломки відволікають та тренують ваш мозок. Це як би ви даєте мозку позайматися фізкультурою. Вони також покращують вашу уважність. А її можна тренувати та інформація нижче буде вам корисною.

У більшості випадків стрес, який ми відчуваємо, виникає через нашу занепокоєння про майбутнє або жаль про минуле.
Це те, що поширене серед багатьох людей. У нас є тенденція жити поза тим моментом, коли ми знаходимося. Якщо ви ставитеся до такого типу людей, ви повинні знати різні способи того, як свідомість може допомогти вам покращити своє життя.

Що таке уважність?

Уважність — дуже важлива концепція, яку потрібно освоїти, щоб ваші дні були більш продуктивними. Це також те, що може допомогти вам відчути, що життя дійсно варте того, щоб його прожити.

Свідомість означає точне знання того, як жити наразі і зосередитися на речах, які знаходяться перед вами.
Це те, чого не вистачає більшості людей.
Уважність означає, що ви можете відкинути у бік минуле, що турбує вас, і перестати турбуватися про майбутнє. Якщо ви практикуватимете усвідомленість, ви завжди зможете жити краще.

Навчіться медитувати

Медитація може набувати різних форм.
Однак важливо, щоб ви засвоїли, що коли ви занурюєтеся в стан медитації, ви починаєте усвідомлювати, що відбувається з вами та що відбувається навколо вас. Це дозволить вам більше зосередитися на сьогоденні. Люди, які починають свій день з медитації, більш уважні та продуктивні.

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором