Тест – головоломка №11-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Головоломки відволікають та тренують ваш мозок. Це як би ви даєте мозку позайматися фізкультурою. Вони також покращують вашу уважність. А її можна тренувати та інформація нижче буде вам корисною.

Відчуйте своє подих

Іноді ви настільки зайняті, що навіть не можете зосередитися на тому, як дихайте. Один зі способів заспокоїти себе в момент напруги чи занепокоєння – відчути своє дихання. Зробіть глибокий вдих і відчуйте себе. Ви живі, ви знаходитесь саме в цей момент і тому ви повинні зосередитися на тому, що відбувається прямо зараз.

Це більше, ніж просто подорож повітрям з носа в легені. Відчувати своє подих означає цінувати життя, яке у вас ще є. Це те, що ви повинні робити регулярно. Щоразу, коли ви відчуваєте, що діяльність, яку ви робите, виснажує вашу енергію, намагайтеся дихати та просто почуватися живим. Глибокі вдихи, коли ви втомилися, можуть допомогти зняти стрес. Ви можете зробити це в будь-який час, і вам не потрібно витрачати багато часу.

Знайдіть час для себе

Витрата часу на власний добробут має бути одним із ваших пріоритетів. Не витрачайте тиждень на роботу і продовжуйте робити те саме у свій вихідний день. Це одна з найпоширеніших помилок людей, які зазвичай почуваються перевантаженими своїм життям. Увага також означає, що у вас є час для відпочинку. При цьому ви повинні переконатися, що ви маєте час, щоб вийти та просто робити те, що буде корисно для вас.

Напружений графік завжди звинувачують у стресі. Але чи знаєте ви, що дії, які ви вважаєте за краще робити, коли ви повинні відпочивати, насправді є винуватцями?
Пам’ятайте, що ваше тіло не безсмертне, і воно може втомитися, якщо ви продовжуватимете змушувати його працювати. Ось чому ви також повинні приділяти час собі. Присвятіть день спа-процедурам, філіжанці кави або чогось, що допоможе вам розслабитися.

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором