Тест – головоломка №13-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Головоломки відволікають та тренують ваш мозок. Це як би ви даєте мозку позайматися фізкультурою. Вони також покращують вашу уважність. А її можна тренувати та інформація нижче буде вам корисною.

Тримайте думки в теперішньому

Хоча частина рекомендацій для більш усвідомленого життя полягає в тому, щоб дозволити своєму розуму час від часу блукати, ви також повинні зберігати присутність духу більшу частину часу. Це один зі способів продуктивної роботи. Завжди слідкуйте за тим, щоб ваш розум був зосереджений на тому, що відбувається перед вами.

Управляйте своїм стресом

Є різні способи впоратися зі стресом. Насправді це залежить від ваших уподобань та вашої ідеї управління стресом. Проте один із найкращих способів упоратися зі стресом — не перевантажувати себе великою кількістю обов’язків. Намагайтеся робити справи по одному.
Виявлення джерела стресу – це перше, про що вам слід подумати, перш ніж ви зможете впоратися зі стресом. Після цього спробуйте визначити, чи можете зробити щось, що зменшить стрес. Справлятися зі стресом може бути непросто, але якщо ви впораєтеся з цим добре, ваше життя стане щасливішим.

Розслабтеся

Кожному потрібно розслабитись після дуже довгого дня. При цьому вам потрібно подумати про регулярну релаксацію. Це не тільки дасть вам час для себе, але й дасть вам найкращий спосіб підготуватися до проблем, з якими ви зіткнетеся найближчими днями.

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором