(Відео) Олена Кравець: “Усім КВНщикам всіх сезонів у Росії! Включайтеся!!! Ви можете більше, ніж ви думаєте!!!”

Нещодавно Олена Кравець розмістила на своїй сторінці в інстаграм емоційне відео звернення до КВК працівникам Росії, яке чіпає за душу.

Потужні заклики проти війни, що розв’язала Росія в Україні, з’являються в соціальних мережах від представників шоубізнесу. Вони емоційні, чіпають за душу і з попередженням. Ніхто в нашій країні не хотів війни, війна прийшла до нас із Росії. Агресор хоче встановити свій маріонетковий уряд і керувати Україною, тому він і розв’язав цю жорстоку війну. Наші воїни мужньо захищають міста та села України.

Представники шоубізнесу не стоять осторонь і щогодини розміщують у соцмережах звернення та заклики про закінчення війни. Вони звертаються до простих росіян, із якими вчора співпрацювали, а зараз опинилися з іншого боку барикади.

Так нещодавно Олена Кравець розмістила на своїй сторінці в інстаграм емоційне відео звернення до КВК працівникам Росії, яке чіпає за душу. Подивіться його, вдумайтеся в слова Олени Кравець, подивіться на її обличчя та їй у вічі. Скільки болю у них за нашу багатостраждальну Україну.
Не можна без сліз слухати її звернення.

Бережіть себе та своїх близьких і не панікуйте, об’єктивно оцінюйте обставини за офіційними джерелами.