Тест – головоломка №19-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та удачі!

Значна кількість людей люблять вирішувати головоломки із сірниками. Вони відволікають і тренують уважність та ваш мозок. А уважність можна покращувати. Інформація нижче буде корисною.

Уважність має багато переваг в особистому житті, а й у досягненні успіху у кар’єрі. Його слід використовувати не тільки як щось, що зробить вас продуктивнішим. Уважність це те, що корисно і в особистому житті. В цілому, це найкращий спосіб зробити ваше життя гідним життя.

Фізичне здоров’я

Попри те, що медитація є методом тренування мозку, є дані, що свідчать про те, що вона може принести користь нашому фізичному щастю. Дослідження показали, що медитація може знизити кров’яний тиск, підтримати нашу імунну систему, полегшити симптоми синдрому роздратованого кишківника (СРК) і навіть полегшити хронічний біль.

За межами клініки медитація ніколи не була доступнішою. З’являється все більше програм для керованої медитації, і навіть є технологія, яка спрямовує ваш мозок у медитативний стан. Lumenate – це програма, розроблена з урахуванням науки про медитацію, яка забезпечує сенсорне введення – світло і звук – для запуску мозку в трансцендентний стан. Для тих, хто бореться з початковими стадіями уважності, це чудове місце для початку.

Медитація – це навичка; це не завжди здається легким, але сама практика проста. Виділяйте всього кілька хвилин щодня, щоб заспокоїти свій розум, послабити негативні думки та перетворити свій мозок.

Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров’я та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором