Батько Alina Pash пішов добровольцем захищати Україну: співачка попросила для нього допомоги

Аліна Паш із теплотою розповідає про свого батька, який її виховав і як вона висловилася, зробив із неї те, що вона уявляє.

Після того як росія напала на Україну і бомбить мирні міста та села, багато хто пішов захищати Батьківщину.

Так недавно Аліна Паш розповіла в соцмережах про свого батька, який пішов добровольцем на фронт.
Зараз він на передовій та воює з російським агресором. Аліна Паш із теплотою розповідає про свого батька, який її виховав і як вона висловилася, зробив із неї те, що вона уявляє.

Також співачка повідомила, що її тато командує ротою і їм зараз потрібна деяка допомога, це: бронежилети, каски, аптечки, павербанки, тепловізори та інше. Багато чого Аліна Паш дістає через волонтерів, проте вона попросила всіх при можливості долучитися до допомоги фінансово.

В Україні багато міст героїчно протистоять окупантам.
Нещодавно російський агресор скинув бомби на драмтеатр, де ховалися мирні жителі в обложеному південному місті Маріуполі.

Звідси йдуть повідомлення про цю криваву війну та про допомогу, яку надають країни та світові лідери:
Близько 1,95 мільйона людей виїхали з України до Польщі від початку війни, повідомило агентство Польської прикордонної служби.
Президент України Володимир Зеленський подякував Німеччині за допомогу під час виступу в Берліні, але сказав депутатам, що їхня підтримка виявилася надто пізно, щоб зупинити війну.
Журналістка російського державного телебачення, яка влаштувала антивоєнний протест під час прямого ефіру, заявила, що не може залишатися осторонь.

Міністр оборони Бен Уоллес заявив, що Великобританія розмістить у Польщі ракетну систему Sky Sabre разом зі 100 військовослужбовцями.
А міністр закордонних справ Ліз Трасс заявила Бі-Бі-Сі, що є дуже, дуже вагомі докази того, що президент росії путін є військовим злочинцем, після коментарів, зроблених президентом США Джо Байденом.

Вірте – Україна переможе. Бережіть своїх близьких та себе.