Каменських розповіла, як правильно спілкуватися з жінками

Співачка продовжує марафон «Життя в стилі NK».

Популярна українська співачка Настя Каменських під час карантину започаткувала власний марафон під назвою «Життя в стилі NK. В соціальних мережах зірка ділиться зі своїми шанувальниками лайфхаками та порадами.

Останній допис співачки був присвячений спілкуванню. Співачка розповіла, як у бесіді з іншими жінками можна віднайти гармонію та відновити сили. За її словами, жіночий діалог – це можливість наповнитися дуже сильною життєвою енергією.

«Спілкуйтеся з жінками, з яких хочеться брати приклад. З тими, хто гарно думає, говорить і робить. І обов’язково розвивається! Спілкуйтеся з іншими жінками по телефону більше. І це не марна трата часу, а виплеск енергії, яка накопичилася в вас і яку краще вивільнити з такими ж жінками, адже жінку найкраще може зрозуміти тільки інша жінка. Вибирайте приємні і позитивні теми для розмови з іншими жінками», – радить Настя.

Співачка додала, що важливо вміти робити та приймати компліменти.

«Говоріть іншим жінкам компліменти. Добрі слова самі по собі дають нам потужний приплив енергії. Приймайте компліменти на свою сторону відкрито, без збентеження і з вдячністю».

Вона зазначила, що важливо влаштовувати спільні вихідні та розважатися разом.

«Влаштовуйте дні зустрічей з подругами, коли ви будете зустрічатися і обговорювати все на світі, разом снідати, ходити по магазинах, фотографувати одна одну або освоювати новий навик. Зараз нехай такі зустрічі будуть у форматі відеодзвінків один одному, але після карантину обов’язково частіше зустрічайтеся з подругами. Такі зустрічі створюють міцний фон жіночої сили», – підсумувала Каменських.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.