64-річна Людмила Балан танцювала на весіллі, показавши стрункі ноги: Дан Балан таємно одружився?

Людмила Балан – мати відомого в Україні молдавського співака Дана Балана. Тренер "Голосу країни" хвилює шанувальниць своїм тривалим статусом холостяка. Нещодавно Людмила показала кадри із весілля.

Мама молдавського співака Дана Балана Людмила працює у шоу-бізнесі. У рідній країні її знають як співачку та ведучу свят, а також телеведучу. Незважаючи на свій вік 64 роки Людмила Балан залишається активною та енергійною, любить красиво вдягатися, не приховуючи “цікаві” частини свого тіла.

Людмила Балан із сином
Людмила Балан із сином

Виступаючи на весіллях та днях народження, куди її запрошують виступати, Людмила завжди піднімає настрій оточуючим та дарує атмосферу свята. Співачка активно ділиться із читачами Інстаграм кадрами зі своєї роботи. Тут вона постає перед нами в шикарних концертних сукнях та костюмах, завжди бадьора та весела. Нещодавно вона опублікувала в Інстаграм-історії кадри зі святкування весілля, на якому була ведучою. Людмила танцює та співає у короткій сукні перед гостями, показуючи свої стрункі ноги, ніби їй 24, а не 64. У наступному кадрі Людмила обіймає наречену і вони разом співають пісню.

Людмила Балан о 64 танцює, ніби у 24
Людмила Балан у 64 танцює, ніби їй 24

Нагадаємо, що її син Дан Балан був тренером у вокальному шоу “Голос країни”. За співаком закріпилося звання холостяка. У мережі відомо про кілька романів молдавського мачо. Подейкують, що Балан був одружений з моделлю Еллою Крупеніною і вони встигли народити сина. Причиною розлучення стали ревнощі моделі до мільйонів прихильниць Дана Балана. Після вокального талант-шоу його та Тіну Кароль запідозрили у романі. Тіна Кароль після смерті чоловіка Євгена Огіра так і не починала стосунків, принаймні про це вона нічого не розповідає. Чутки ніхто зі співаків не підтверджував, але ЗМІ сподіваються знайти їм підтвердження. Тема можливих прихованих стосунків Кароль улюблена серед журналісів.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.