Жорсткі методи схуднення від Бабкіної, Степаненко та Лоліти

Деякі дієти, яких притримувалися зірки, можуть погано позначитися на здоров'ї.

До яких лише методів не вдаються зірки, аби виглядати привабливо. Деякі з них навіть практикують речі, що можуть зашкодити організму. Наприклад, екстремальне схуднення. Так, свого часу, скинули зайву Лоліта Мілявська, Надія Бабкіна та Лоліта.

Олена Степаненко

Гумористка Олена Степаненко після розлучення з Євгеном Петросяном скинула 42 кілограми. За словами артистки, їй вдалося схуднути завдяки частому прийому їжі маленькими порціями. Також Олена зізналася: коли  дуже хочеться спробувати шкідливу їжу, вона її жує, не ковтаючи.  Проте лікарі радять таких методів уникати. В такий спосіб можна отримати виразку шлунка і дванадцятипалої кишки.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська також схудла після розлучення. Їй вдалося скинути 20 кілограм. Ходили чутки, що співачка вдавалася до радикальних методів схуднення: лимонна дієті, під час якої п’ють сік одного лимона на день, а потім – двох і трьох. Лікарі застерігають, що лимонна кислота може стати причиною гастриту, виразки шлунка або дванадцятипалої кишки.

Надія Бабкіна

-22 кілограми отримала Надія Бабкіна завдяки роздільному харчуванню та спорту. Останнім часом співачка «підсіла» на інтервальне харчування 8/16, коли 8 годин на добу можна їсти будь-які продукти, а 16 годин потрібно залишатися голодним. Втім, без супроводу медиків до такого способу вдаватися неварто.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.