Камалія покинула чоловіка Захура і вразила фанатів несподіваною новиною: “Повернулася додому після пережитого”

Співачка Камалія після піврічного перебування в Лондоні повернулася додому майже всією сім'єю – знаменитість супроводжували дві дочки близнюки, Арабелла та Мірабела.

Після початку повномасштабного цинічного вторгнення росії на територію України співачка Камалія, як і багато українців, прийняла рішення тимчасово виїхати закордон, щоб уберегти своїх дітей. Довгий час Камалія із сім’єю проживали у Лондоні, в особняку у Гемпстед-гіті.

Майже через пів року знаменитість повернулася до України разом зі своєю родиною – доньками Арабеллою та Мірабеллою.

Фанати дізналися про це з Instagram сторінки зірки – там вона опублікувала зворушливе відео зі своєю мамою.

Варто зазначити, що мама співачки не виїжджала закордон, а відповідно не бачила онучок та доньку довго. На відео бабуся з величезною радістю зустрічає онучок Арабелу та Мірабелу.

Артистка лаконічно й точно підписала публікацію в Instagram: “Зворушлива зустріч бабусі та онучок майже після шести місяців розлуки, від початку війни в Україні”.

Фанати швидко відреагували на зворушливий допис і залишили безліч коментарів: “Господи, на це без сліз не можна дивитися”, “Скільки щастя та ніжності в одному відео”, “Як же зворушливо! Плачу!!”.

Співачка Камалія з усією своєю родиною
Співачка Камалія з усією своєю родиною

Нагадаємо, що раніше українська співачка Камалія в інтерв’ю Славі Дьоміну розповіла про деталі свого життя у Європі.

Проживаючи на території Європейського Союзу, Камалія займалася громадською діяльністю на користь України – проводила благодійні концерти, організовувала зустрічі з меценатами та робила все можливе, щоб звернути ще більшу увагу світової спільноти на горе України.

Зараз я працюю, їжджу по всій Європі, щоб залучити якнайбільше багатих людей, які можуть допомогти, можуть підтримати Україну. Кожні 3-4 дні я даю благодійні концерти, зустрічаюся із впливовими людьми”, – поділилася Камалія.

Також співачка розповіла про те, що відбувається із сімейним бізнесом, яким Камалія керує спільно з чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Знаменитість зазначила, що справи йдуть не дуже добре, а загалом бізнес майже повністю зупинився.

Підсумувала свої одкровення співачка тим, що на повну потужність бізнес почне працювати лише після завершення війни.

Камалія з чоловіком мільярдером із Пакистану
Камалія з чоловіком мільярдером із Пакистану

Поділилася Камалія і тим, як поживає європейське суспільство, а також відповіла на запитання, яке цікавить тисячі українців – чи не втомилася Європа нам допомагати.

Співачка правдиво наголосила, що допомагати мільйонам українських біженців – це важке для європейського уряду завдання. Однак усі розуміють, що зараз Україна відстоює не лише свою свободу, а й право на незалежність усієї Європи.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.