Оля Полякова спалила свій кокошник на Лисій Горі та звернулася до російських фанів: слів не підбирала (Відео)

На вершині Лисої гори в Києві українська телеведуча розвела справжнє "відьомське" багаття – знаменитість попрощалася з величезною частиною свого сценічного образу.

Знаменита українська співачка та телеведуча Ольга Полякова провела справжній відьомський ритуал – жінка на вершині Лисої гори вирішила назавжди попрощатися з кокошником, атрибутом російської культури.

Крім того, що кокошник є елементом культури країни-терористки, саме ця деталь сценічного образу свого часу принесла Ользі Поляковій небувалу славу.

Довгий час українську співачку впізнавали саме з її хитромудрих кокошників різноманітного дизайну. Ольга вже давно не використовує у своїх образах цього елементу, замінивши його на більш прийнятний – на корону.

Проте сьогодні Полякова вирішила раз і назавжди порвати всі зв’язки з гнилим «руським міром». В ефірі телепередачі «Сніданок з 1+1» Ольга розвела багаття та спалила кокошник, звертаючись при цьому до своєї російської аудиторії.

Варто зазначити, що у цьому зверненні слів Ольга Полякова не підбирала – говорила прямо та відверто, висловлюючи загальну думку українського народу.

Під час здійснення магічного ритуалу Ольга була одягнена у просте, але гарне біле плаття, а на голові у зірки був віночок. Образ Полякової нагадує традиційне українське вбрання, в якому дівчата здійснювали обряди у свято Івана Купала.

Крім того, Ольга Полякова вирішила скористатися чарівною силою Лисої гори та озвучила всі “побажання” тим, хто ступає на нашу землю з війною.

Полякова поділилася, що раніше вона сприймала кокошник як звичайний головний убір, деталь гардеробу або елемент цікавого образу. Проте зараз – це символ ворожої культури, якому не місце в сучасному українському шоу-бізнесі.

Я хочу прочитати заклинання, щоб усі, хто приходить сюди з війною, щоб на кордоні у них забиралися руки та ноги, щоб у них луснула голова. І як казав класик, ві***біться від нас”, – підсумувала зірка.

Полякова на початку своєї кар'єри носила кокошник
Полякова на початку своєї кар’єри носила кокошник

Після епічного вогняного шоу Ольга Полякова поділилася своїми планами на творче та професійне майбутнє. Співачка зізналася, що відтепер у її творчості настає новий етап, а сама знаменитість почне все з чистого аркуша.

Зірка поділилася одкровенням: за її словами, тепер фанатам буде важко впізнати колишню Полякову, всі мають бути готові до глобальних змін.

Нова сторінка, нова Оля Полякова, нові пісні та україномовний альбом. Я на це чекаю з великим натхненням, адже нам потрібно розвивати свою культуру, шукати тут творчі сили та енергію”, – прокоментувала Ольга Полякова.

Співачка поділилася секретом про те, як називатиметься її нова пісня, а також розповіла, про що вона в ній розповість. У наступному хіті “Все буде добре, Оля” знаменитість заспіває про те, що наше життя не закінчилося і воно все ще продовжується – надія завжди є.

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.