Оля Полякова спалила свій кокошник на Лисій Горі та звернулася до російських фанів: слів не підбирала (Відео)

На вершині Лисої гори в Києві українська телеведуча розвела справжнє "відьомське" багаття – знаменитість попрощалася з величезною частиною свого сценічного образу.

Знаменита українська співачка та телеведуча Ольга Полякова провела справжній відьомський ритуал – жінка на вершині Лисої гори вирішила назавжди попрощатися з кокошником, атрибутом російської культури.

Крім того, що кокошник є елементом культури країни-терористки, саме ця деталь сценічного образу свого часу принесла Ользі Поляковій небувалу славу.

Довгий час українську співачку впізнавали саме з її хитромудрих кокошників різноманітного дизайну. Ольга вже давно не використовує у своїх образах цього елементу, замінивши його на більш прийнятний – на корону.

Проте сьогодні Полякова вирішила раз і назавжди порвати всі зв’язки з гнилим «руським міром». В ефірі телепередачі «Сніданок з 1+1» Ольга розвела багаття та спалила кокошник, звертаючись при цьому до своєї російської аудиторії.

Варто зазначити, що у цьому зверненні слів Ольга Полякова не підбирала – говорила прямо та відверто, висловлюючи загальну думку українського народу.

Під час здійснення магічного ритуалу Ольга була одягнена у просте, але гарне біле плаття, а на голові у зірки був віночок. Образ Полякової нагадує традиційне українське вбрання, в якому дівчата здійснювали обряди у свято Івана Купала.

Крім того, Ольга Полякова вирішила скористатися чарівною силою Лисої гори та озвучила всі “побажання” тим, хто ступає на нашу землю з війною.

Полякова поділилася, що раніше вона сприймала кокошник як звичайний головний убір, деталь гардеробу або елемент цікавого образу. Проте зараз – це символ ворожої культури, якому не місце в сучасному українському шоу-бізнесі.

Я хочу прочитати заклинання, щоб усі, хто приходить сюди з війною, щоб на кордоні у них забиралися руки та ноги, щоб у них луснула голова. І як казав класик, ві***біться від нас”, – підсумувала зірка.

Полякова на початку своєї кар’єри носила кокошник

Після епічного вогняного шоу Ольга Полякова поділилася своїми планами на творче та професійне майбутнє. Співачка зізналася, що відтепер у її творчості настає новий етап, а сама знаменитість почне все з чистого аркуша.

Зірка поділилася одкровенням: за її словами, тепер фанатам буде важко впізнати колишню Полякову, всі мають бути готові до глобальних змін.

Нова сторінка, нова Оля Полякова, нові пісні та україномовний альбом. Я на це чекаю з великим натхненням, адже нам потрібно розвивати свою культуру, шукати тут творчі сили та енергію”, – прокоментувала Ольга Полякова.

Співачка поділилася секретом про те, як називатиметься її нова пісня, а також розповіла, про що вона в ній розповість. У наступному хіті “Все буде добре, Оля” знаменитість заспіває про те, що наше життя не закінчилося і воно все ще продовжується – надія завжди є.