Ользі Сумській – 56: таємниці особистого життя найкрасивішої акторки України – чоловіки, коханці, та скандали

22 серпня свій день народження святкує відома українська акторка Ольга Сумська. Цього особливого дня згадуємо про таємниці особистого життя нової "Роксолани".

Для Ольги Сумської сьогоднішній день розпочався найчарівнішим чином – акторка прокинулася у затишній сімейній обстановці. Першими зірку привітали її чоловік, Віталій Борисюк, а також їхня спільна донька Анна.

Приємним сюрпризом Ольга поділилася на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши милі кадри зі своєї квартири. На відео та фото видно патріотичні гелієві кульки у кольорах українського прапора, а також величезну прозору кулю з написом: “Льолька, з днем народження, кохана матуся!”.

Окрім гарних кульок, чоловік подарував Ользі шикарний букет неймовірного персикового кольору. Сумська не залишила увагу рідних людей без коментарів, подякувавши чоловікові та дочці, а також зазначивши, що чоловік обдарував її трояндами улюбленого відтінку.

Ольга зі своїм другим чоловіком Віталієм Борисюком
Ольга зі своїм другим чоловіком Віталієм Борисюком

До слова, народилася Ольга Сумська у Львові, у родині не менш відомих артистів – Анни та В’ячеслава Сумських. Батьки Ольги працювали у Національному драматичному театрі імені Івана Франка та часто пропадали за обов’язком служби.

Проте маленька Ольга ніколи не залишалася на самоті – разом із старшою сестрою Наталією вони буквально виросли “за лаштунками”. Саме таке дитяче дозвілля вплинув на майбутнє рішення щодо їхньої професії – дівчата обрали батьківський шлях.

Наразі Ольга Сумська перебуває у щасливому шлюбі з колегою по цеху, актором Віталієм Борисюком. Разом вони виховують доньку Анну. Однак перед тим, як Ольга зустріла другого чоловіка, вона пережила розлучення з Євгеном Паперним.

Перший шлюб Ольги не виявився міцним – разом Сумська та Євген прожили лише чотири роки. Проте їхнє заміжжя подарувало їм доньку Антоніну Паперну.

Дочка Ольги Сумської із чоловіком мовчать про війну в Україні
Дочка Ольги Сумської із чоловіком мовчать про війну в Україні

Варто зазначити, що з Антоніною пов’язана сімейна драма – Паперна довго живе в росії, там же будує свою акторську кар’єру. Старша донька Сумської, разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем, жодного разу не висловилися про війну в Україні.

Подружжя спокійно живе у ворожій країні, виховує дітей, регулярно спілкується з Ольгою Сумською, проте ніяк не реагує на звірства, які творить росія в Україні.

Сама Ольга коментувала цю ситуацію. Сумська наголосила, що її старша дочка в курсі всіх подій, вона читає новини та бачить усі страшні кадри, які для українців є реальністю.

Я не виправдовуватимуся, я не маю права виправдовуватись за свою дочку. Там тотальна залежність. Крок ліворуч, крок праворуч і все. Я не знаю, що далі. У мене там онуки. Дуже боляче. Я тримаюся, але мені дуже боляче. Коли почався хейт, мені писали, що треба відмовитись від дочки. Я цього не зроблю”, – заявила Сумська.

Однак після розлучення життя української актриси не скінчилося. Зі своїм другим чоловіком вона познайомилася на початку 2000-х. Як не дивно, зустрілася пара саме на театральній сцені. 2002 року пара стала батьками, а у Ольги Сумської народилася друга дочка – Ганна Борисюк.

Молодша дочка Ольги Сумської приємно привітала матір
Молодша дочка Ольги Сумської приємно привітала матір

Незважаючи на неймовірно привабливу зовнішність Ольги Сумської, а також велику кількість шанувальників, актриса жодного разу не брала участі у гучних скандалах. Особисте життя української знаменитості не можна назвати бурхливим – Сумська завжди виступала за консервативний сімейний устрій та домашній затишок.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.