Тоня Матвієнко проміняла Арсена Мірзояна на молодого та бородатого блогера: пара світиться від щастя (ФОТО)

Фанати давно запідозрили, що у шлюбі Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна з'явились проблеми – сьогодні ж чутки лише підкріпилися.

Останнім часом ім’я Тоні Матвієнко не сходить зі шпальт ЗМІ. Сьогодні українська співачка та актриса поділилася справді важливою новиною – їй було присвоєно звання заслуженої артистки України.

Проте набагато частіше Матвієнко з’являється у новинах, які стосуються чуток з приводу її особистого життя. Шанувальники української знаменитості запідозрили, що останнім часом у її сімейному житті виникли проблеми. Дехто переживає, що шлюбу Матвієнко і Мірзояна скоро і зовсім прийде кінець.

Сьогодні мережею прокотилася нова хвиля чуток про можливе розставання – причиною стала невинна історія з Instagram, на якій Тоня Матвієнко щасливо обіймається з блогером Антоном Птушкіним.

Тоня Матвієнко та Антон Птушкін щасливі разом
Тоня Матвієнко та Антон Птушкін щасливі разом

Варто зазначити, що довгий час Тоня та Арсен підтримували стосунки на відстані. З початком повномасштабної війни росії проти України Матвієнко прийняла рішення тимчасово виїхати за кордон. Знаменитість жила у різних європейських містах, тоді як Мірзоян залишився в Україні та почав займатися волонтерською діяльністю.

Ще у квітні з’явилися перші чутки, які пара ніяк не коментувала. Пізніше Тоня випустила нову пісню під назвою “Жива вода”, яка лише підкріпила чутки про можливе розлучення.

У пісні Матвієнко співає про кризу у стосунках. Пізніше Тоня повідомила, що це частково автобіографічна пісня. Співачка вчасно додала, що така ситуація знайома багатьом українцям, яких розлучила війна.

Тоня Матвієнко закликала кожного шанувальника завжди пам’ятати, що у будь-яких стосунках можуть наступати складні моменти. Зірка нагадала, що завжди варто вірити у краще та боротися за стосунки.

Наразі Тоня вже повернулася до чоловіка, зробивши йому несподіваний сюрприз. Саме після повернення Матвієнко в Україну, подружжя таки вирішило прокоментувати чутки про розлучення.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян прокоментували чутки про розлучення
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян прокоментували чутки про розлучення

В ефірі ранкового шоу Матвієнко та Мірзоян заявили: “українська публіка їхнього розлучення не дочекається”.

Залишається лише здогадуватись, як складеться доля відомої української пари далі. Однак, завжди знайдуться уважні шанувальники, які помітять будь-які підозрілі деталі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.