“Холостяк” повертається: відомі деталі прем’єри 12 сезону – розкрито ім’я, фото та біографія головного героя

Сьогодні стало відомо про те, що прем'єра дванадцятого сезону передачі "Холостяк" відбудеться вже цієї осені. Продюсери поділились деталями.

На офіційному каналі на платформі YouTube 22 серпня було опубліковано відео-анонс майбутньої прем’єри нового сезону телешоу “Холостяк”. Зазначимо, що на прем’єру легендарного українського шоу шанувальники чекають ще з початку цього року.

Спочатку творці “Холостяка” планували транслювати перший випуск 12-го сезону 4 березня, проте цинічне вторгнення Росії змінило всі плани та змусило перенести прем’єру на невизначений термін.

З загадкового анонсу на YouTube каналі зрозуміло лише одне – прем’єра точно відбудеться, і станеться це незабаром. Проте продюсери не повідомили точну дату прем’єри, залишаючи інтригу.

Американський бізнесмен стане новим українським холостяком
Американський бізнесмен стане новим українським холостяком

Нашу весну вкрали, але ця осінь, як ніколи раніше, буде сповнена життям!” – пообіцяли творці шоу.

Фанатам повідомили, що вони нарешті зможуть насолодитись улюбленою атмосферою романтичного шоу, спостерігати за розвитком стосунків улюблених героїв, а також відчують справжню пристрасть.

У мережі радісно поставилися до майбутньої прем’єри, залишивши кілька коментарів:

  • “Чекаю з нетерпінням! Як же не вистачає цих емоцій”
  • “Повертайтеся якнайшвидше, нам дуже потрібні такі шоу, щоб хоч якось відволікатися від того, що відбувається!”

Нагадаємо, що зйомки 12-го сезону завершили у січні цього року.

Що відомо про нового “Холостяка”?

У 12 сезоні легендарного шоу як головний герой знявся Алекс Топольський, 32-річний успішний бізнесмен.

Чоловік керує бізнесом та живе у Майамі (США), проте народився Алекс в українському Львові. Сфера діяльності Топольського – елітна нерухомість.

Стала відома особа нового українського холостяка
Стала відома особа нового українського холостяка

Сам чоловік зазначає, що знайти другу половинку закордоном йому не вдалося, саме тому він вирішив брати участь в українському телешоу – для нього це більше, ніж просто розважальна передача. Саме тут він сподівається знайти свою долю.

Захоплюється Алекс Топольський фітнесом, баскетболом та футболом, а також займається фотографією. У дівчат найбільше цінує доброту і натуральність, прагнення розвиватися і досягати нових вершин.

Найголовніше у стосунках для нового Холостяка – це схожість поглядів партнерів і спільні цінності, прагнення.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.