17-річна донька Олі Полякової зовсім відбилася від рук, кардинально змінила зовнішність: рідна мати не впізнає

Усі шанувальники вже давно знають, що Маша Полякова вміє дивувати. Чим же похвалилася в мережі зіркова дочка цього разу?

Нещодавно українська співачка Ольга Полякова опублікувала на особистій сторінці в Instagram відео за участю дочок, тим самим повідомивши, що її діти повертаються в Україну. Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни Полякова з дітьми перебувала на території Франції.

В опублікованому відео діти Полякової перебувають в аеропорту, а в руках тримають рюкзаки та дорожні сумки. Маша Полякова на відео виглядає особливо радісно.

Ольга Полякова повернулася з дітьми до України
Ольга Полякова повернулася з дітьми до України

Майже одразу ж після приїзду додому Маша Полякова зважилася на кардинальні зміни. Схоже, що у Європі дівчині не вистачало українських талановитих б’юті-майстрів, саме тому Полякова молодша довго не думала.

Ще в липні Ольга Полякова похвалилася тим, що її дочці вдалося вступити до британського університету, куди вона незабаром поїде вчитися. Маша Полякова вивчатиме музичну програму в Лондоні.

Маша Полякова пішла стопами зіркової матері та обрала музичну кар’єру, незважаючи на критику фанів у мережі. Користувачів неприємно здивувала кількість нецензурної лексики в піснях юної Маші, проте значно більше їх здивувала схвальна реакція та підтримка Олі Полякової.

Зазначимо, що загальна вартість навчання сягає майже півмільйона гривень на рік, окрім сторонніх витрат близько 320 тисяч гривень.

Перед тим, як виїхати вчитися до Лондона, Маша вирішила поекспериментувати зі своєю зовнішністю, щоб до Англії приїхати у найкращому вигляді. До речі, експерименти з волоссям у родині Полякових під суворою забороною – мама Маші забороняє їй обрізати її гарне волосся.

Однак, юна дівчина вирішила обійти мамину заборону – схоже, що Ольга Полякова нічого не говорила своїй дочці про фарбування волосся. Саме тому Маша виставила фотографію, на якій видно, що зовсім скоро її волосся буде рудим.

Маша Полякова похвалилася в мережі новим кольором волосся
Маша Полякова похвалилася в мережі новим кольором волосся

Фарбувалась 17-річна Маша Полякова в улюбленого столичного майстра, про що і написала на своїй сторінці в Instagram, зазначивши, що відвідала його вперше за півроку.

Варто відзначити, що вогняний рудий колір дівчині личить і відмінно підкреслює її такий же вогняний характер.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.