Арестович показав своє дитяче фото і здивував зухвалим виразом обличчя: ще до того, як він став Люсею

Український блогер, а також позаштатний радник Офісу Президента України Олексій Арестович поділився у Instagram своєю дитячою фотографією, додавши до неї цікавий підпис.

На особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Олексій Арестович опублікував свій дитячий чорно-білий знімок. Було б дивно, якби Арестович не залишив колкого та провокаційного коментаря під постом.

Цього разу радник ОП України зазначив, що дана фотографія – це єдиний випадок, коли фотографу вдалося відзняти справжню сутність тварюки. Арестович додав, що в інший час ця “тварина” прикидається Люсею.

Люсею Арестович назвав себе не випадково – саме цю роль він зіграв у кінофільмі “Не бійся, я з тобою”.

Передплатники Олексія Арестовича швидко відреагували на новий пост радника ВП, залишивши багато коментарів:

  • Це ви нас так розважаєте? Тому що у повітрі відчувається сильна напруга…!
  • Браво! Самоіронія на найвищому рівні. У вас є курси з любові до себе?
  • А здається, що дитинство було лише 2-3 тижні тому…

Нагадаємо, що народився Олексій Арестович 1975 року в Грузії. Позаштатним радником Офісу Президента його призначив Андрій Єрмак у грудні 2020 року. Арештович одружений із чудовою красунею Анастасією, з якою виховує сина. Однак і від попередніх шлюбів шоумен і політик мають дітей – старшу дочку 18-ти років і молодшу 11-річну доньку.

Імена колишніх дружин Олексія Арестовича ніде не згадуються.

Варто зазначити, що думка Арестовича високо цінується серед українців – люди йому довіряють, а згідно з опитуванням, проведеним Київським міжнародним інститутом соціології, радник ВП посідає друге місце у рейтингу лідерів громадської думки.

Перше місце зайняв чинний президент України Володимир Зеленський. Одразу після Олексія Арестовича слідують Олег Жданов (військовий експерт), Валерій Залужний (головнокомандувач Збройних сил України), а також Сергій Притула (активіст і телеведучий) та Віталій Кім (глава Миколаївської ОВА).

Олексій Арестович шокував шанувальників екстравагантним підписом дитячого фото
Олексій Арестович шокував шанувальників екстравагантним підписом дитячого фото

Минулого разу таке соціальне опитування проводилося в липні поточного року Національним демократичним інститутом США та КМІС. Тоді результати опитування показали, що найбільше українці довіряють своєму президентові, а також прислухаються до радника ВП Олексія Арестовича. На третьому місці рейтингу довіри опинився мер Києва Віталій Кличко, а за ним Сергій Притула.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.