Нова дружина Остапчука почервоніла поряд із гарним італійцем, поки шоумен поїхав до дітей: “Де ваша обручка?”

Нова дружина українського телеведучого поділилася в Instagram відео із симпатичним італійцем, а спостережливі шанувальники помітили цікаву деталь.

Христина Остапчук, нова дружина українського шоумена та телеведучого Володимира Остапчука, поділилася відео з відпочинку в італійському ресторані. На відео дівчина знаходиться в італійському ресторані у столиці Словаччини Братиславі.

https://www.instagram.com/tv/ChksRNQFEqj/?utm_source=ig_web_copy_link

У 13-хвилинному ролику підписники Христини Остапчук можуть побачити, як дівчина готує смачну піцу разом із італійським кухарем. Варто зазначити, що у Словаччині дівчина одна – її чоловік зараз перебуває в Канаді.

Український телеведучий Володимир Остапчук раніше неодноразово погано згадував про свою колишню дружину Олену Войченко. Шоумен часто скаржився фанатам на те, що Войченко забороняє йому бачитися з їхніми спільними дітьми.

Колишня дружина Остапчука з дітьми була змушена після початку повномасштабної агресії росії виїхати за кордон. За розповідями Володимира Остапчука, після їхнього благополучного виїзду екс-дружина заблокувала телеведучого у всіх соціальних мережах і не відповідала на дзвінки.

Володимир Остапчук та колишня дружина Олена Войченко
Володимир Остапчук та колишня дружина Олена Войченко

Проте останнім часом, зважаючи на все, ситуація стала помітно кращою – про це говорить активність Остапчука у своєму Instagram. Український шоумен днями опублікував історію, з якої зрозуміло, що Остапчук нарешті зустрівся зі своїми дітьми – Емілією та Еваном.

Довгоочікуване сімейне возз’єднання пройшло на березі озера Онтаріо – водоймища, яке знаходиться на кордоні США та Канади. Володимир Остапчук прокоментував проведення часу з дітьми, зауваживши, що відпочивають вони зовсім як на морі, ось тільки вода там не солона.

Володимир Остапчук зі своїми дітьми на березі канадського озера
Володимир Остапчук зі своїми дітьми на березі канадського озера

Шанувальники переконалися, що вирушив до Канади Остапчук без нинішньої дружини, коли Христина виклала новий пост в Instagram. Чому шоумен не схотів провести час і з дітьми, і з дружиною – невідомо.

Проте відомо, що найуважніші шанувальники помітили цікаву деталь на відео Христини Остапчук – дівчина проводить час із кухарем без обручки. Деяких із фанатів ця деталь зацікавила, тому вони вирішили випросити у Христини правду у коментарях.

Фанати поцікавилися причиною відсутності обручки на пальці Христини
Фанати поцікавилися причиною відсутності обручки на пальці Христини

Сама дівчина ніяк не прокоментувала цю ситуацію, проте за неї відповіли підписники, вірно зауваживши, що Крістіна займається приготуванням піци, а тому не повинна носити в цей час жодних прикрас на руках.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.