Найбагатша співачка України Камалія змінила сукні на стиль хакі і стала ширшою за чоловіка: “Принцеса-воїн”

Шанувальники звикли бачити українську співачку Камалію у жіночних образах – шикарні сукні та завжди чудові зачіски. Сьогоднішній пост у Instagram здивував усіх.

Камалія – популярна українська співачка та одна із найбагатших знаменитостей нашої країни. Її творчість просякнута жіночністю та вишуканістю. У своїх кліпах вона з’являється у витонченому вбранні, макіяж зірки завжди підкреслює всі її переваги, а зачіска робить вдалий акцент на рисах обличчя.

Однак, як виявилось, Камалія вміє дивувати! Сьогодні дівчина приміряла зовсім інший образ – вона відмовилась від звичного шику і ніби скинула з себе маску “принцеси”. Багато шанувальників майже не впізнали співачку, подумавши, що перед ними знаходиться справжня амазонка.

Схоже, що війна серйозно змінила і нашу Камалію – українська співачка постала перед фанатами в образі в стилі “мілітарі”.

На честь сьогоднішнього державного свята, Дня прапора України, багато українських селебріті виклали вітальні пости та історії в соціальних мережах. Не стала винятком і Камалія. Ось тільки співачка вирішила внести “родзинку” у своє привітання – кардинально змінила звичний для всіх образ.

Привітала підписників Камалія разом зі своїм чоловіком, Мохаммадом Захуром. Заміжня пара постала перед глядачами у військовій формі. І, якщо Захур лише натякнув на “мілітарі” кольором свого одягу, хакі, то Камалія була рішучою – її сорочка, плямисті штани і грубі чорні черевики в цілому створили образ справжньої воїнки.

Два кольори… Колір блакитного безмежного неба, колір золотого рідного поля. Скільки в них віри та сили! З Днем Державного прапора України!” –поділилася Камалія ніжними почуттями до прапора в описі посту.

У коментарях до посту шанувальники поспішили теж привітати зірку з важливим святом, а також поділилися думкою про такі кардинальні зміни образу:

  • “Камалія, вітаю Вас та Вашу родину!!”
  • “Справжні УКРАЇНЦІ!!!”
  • “Чудова пара!! Ви просто найкращі, люблю вас!!”
  • “Обожнюю Вашу пару! Дякую за привітання, а ще дякую, що підтримуєте наші ЗСУ!!”
  • “Камалія, як красиво… Справжня принцеса-воїн!!”

Нагадаємо, що нещодавно Камалія після довгого від’їзду повернулася в Україну, здивувавши свою маму. Співачка сама раніше поверталася додому з робочих питань, проте цього разу вона привезла з собою дітей. Бабуся двох близнючок Камалії була надзвичайно рада.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.