В оточенні Руслани Писанки розповіли, що вона облисіла задовго до смерті: “У неї було розкішне волосся”

Руслана Писанка була кумиром багатьох українців, загибель зірки стала справжнім національним горем. Режисер, яка працювала з Писанкою, поділилася секретом Руслани.

Наприкінці липня пішла з життя легендарна українська акторка театру та кіно, а також телеведуча Руслана Писанка. Довгий час знаменитість боролася з раком, проте, на жаль, не змогла перемогти страшну недугу. Смерть Писанки стала справжнім горем для її сім’ї, і несподіваним ударом для всіх шанувальників.

Минуло більше місяця з моменту смерті Руслани Писанки, проте ніхто так і не може змиритися з тим, що більше не побачить на телеекранах нових фільмів за участю однієї з найкращих актрис України.

Руслана народилася 1965 року в Києві, у родині кінооператора Ігоря Писанка. З самого народження дівчинки було зрозуміло, що Руслана обере професію, пов’язану з кіно – родина Писанки горіла цією справою.

1995-го року Руслана закінчила Київський державний інститут культури та здобула спеціальність “режисер телебачення” – з цього моменту розпочалася кар’єра пізніше знаменитої на весь світ актриси.

Руслана Писанка почала носити перуку задовго до загибелі
Руслана Писанка почала носити перуку задовго до загибелі

Українцям Руслана Писанка запам’яталася як винятковий професіонал. Кінофільми за її участю завжди було приємно дивитися, а численні нагороди та похвали були отримані зіркою заслужено.

Професіоналізм Руслани Писанки помічали не лише глядачі, а й колеги – на знімальному майданчику про актрису відгукувалися винятково добре. Вже після смерті зірки режисер Наталія Ворожбіт поділилася цікавою історією.

Наталя розповіла, як Писанка обрізала своє волосся для ролі у кінофільмі “Демони”. За сценарієм персонаж, якого грала Руслана, на зло чоловікові обстригає волосся в кадрі. Спочатку, зізналася Ворожбіт, вона й подумати не могла про те, щоб запропонувати Руслані обстригти власне волосся – режисер розглядала різні варіанти, думала запропонувати обстригти перуку.

Проте Руслана Писанка зробила сміливий крок і сама запропонувала обстригти волосся.

Режисер поділилася секретом Писанки
Режисер поділилася секретом Писанки

Наталія Ворожбіт зазначила, що актриса мала шикарне волосся, проте акторська кар’єра для Писанки завжди була на першому місці – українська знаменитість вживалася у всі ролі і відігравала їх так, ніби писалися воно виключно під неї.

Про цю історію згадав і Єгор Гордєєв, продюсер та колега Руслани. Чоловік зазначив, що весь акторський склад тоді був дуже здивований сміливою пропозицією Писанки.

Я пам’ятаю, як вона зателефонувала і повідомила: “Я не знаю, як сказати, але мені для ролі треба обстригтися… Я б ніколи такого не зробила, але це потрібно, розумієш?”. Вона виходила в ефір у перуках, глядачі начебто не помічали. Це абсолютно самовіддана жертва заради мистецтва!”

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.