Мішина зворушила шанувальників: “Мурашки по всьому тілу!” – актриса в обіймах із сином прочитала вірш Костенко

Останнім часом актриса Ксенія Мішина приділяє час сім'ї. У державне свято Ксенія порадувала публіку новим душевним відео.

Українська акторка Ксенія Мішина різко змінила звичний спосіб життя. Невідомо, чи вплинула на зірку війна в Україні, чи Мішина усвідомила справжню цінність сім’ї й відставила всі турботи на другий план. Що можна сказати напевно – останнім часом Ксенія приділяє сину Платону дуже багато уваги.

Крім того, зірка зізналася, що готова всиновити ще одну дитину і вже навіть обговорювала це питання з Платоном. Пояснила таке спонукання Мішина тим, що зараз в Україні сиротами стало дуже багато дітей – війна забрала батьків тисячі дітей.

Однак, зірка зауважила, що на даний момент існують деякі труднощі, що заважають акторці завести другу дитину. Ксенія Мішина заявила, що є прихильницею повноцінної сім’ї, а тому усиновити другу дитину зможе лише після того, як знайде гідного супутника.

Варто зауважити, що в особистому житті Ксенії знову настало затишшя – після бурхливого та пристрасного роману з Елертом (переможцем першого сезону “Холостячки”) актриса залишається одна.

До речі, нещодавно Мішина поставила крапку в їхніх стосунках і попросила шанувальників більше ніколи не нагадувати їй про минуле і точно не ставити їхні імена в один ряд.

Мені здається, і так все ясно. Більше ніколи не асоціюйте мене з його ім’ям”, – прямолінійно відповіла у своєму Instagram Мішина на питання про те, чи перебуває вона з Олександром Елертом у відносинах

Шанувальники завжди сподіватимуться на возз'єднання Мішиної та Еллерта
Шанувальники завжди сподіватимуться на возз’єднання Мішиної та Еллерта

Тепер стало ясно, що шанувальники колись щасливої пари вже ніколи не дочекаються їхнього возз’єднання. Однак зрозуміло, що Мішина взяла “сімейний курс”. У соціальних мережах вона часто з’являється із сином Платоном.

Ось і сьогодні, на честь Дня прапора України, Ксенія Мішина та Платон порадували шанувальників та разом зачитали вірш української письменниці Ліни Костенко “Крила”.

Зоряна мама та син розділили між собою ролі, розмістили навпроти камеру, ніби дозволяючи глядачам думати, що вони є непоміченими спостерігачами, та похвалилися акторським талантом.

Після такого сильного відео всі зрозуміли – Платон вдався у маму. Схоже, що на сина Мішиної чекає таке ж зіркове майбутнє, як і у його матері.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.