Дорофєєва, Кацуріна, Харчишин: хто з українських зірок розлучився прямо під час війни – сезон розлучень

В українському шоу-бізнесі розпочався сезон розлучень – хто з зоряних пар розлучився останні півроку?

Українські зірки начебто піддалися масовій лихоманці – останнім часом одна за одною розпадаються відомі пари. Здавалося б, коли настають важкі часи, слід триматися разом і підтримувати одне одного. Підбірка з семи найвідоміших українських пар, які розлучилися просто під час війни.

У серпні мер Києва Віталій Кличко оголосив про те, що вони з дружиною вирішили розлучитися. Пізніше Наталія, українська модель та майже екс-дружина Віталія, заявила, що рішення було ухвалено обома сторонами, а причиною стали стосунки на відстані.

Справа в тому, що пара вже давно живе окремо – Наталя будує кар’єру у Німеччині, а Віталій залишається у столиці України.

Віталій Кличко повідомив про розлучення із дружиною
Віталій Кличко повідомив про розлучення із дружиною

Надія Дорофєєва та Володимир Дантест вразили українців найбільше – після семирічного щасливого шлюбу пара прийняла рішення полюбовно розійтися.

Після шокуючої новини про розлучення були не менш дивовижні одкровення – виявилося, що Дорофєєва зустрічається з ресторатором Кацуріним.

У цей час його дружина, Дар’я Кацуріна, у соціальних мережах усіма способами натякала на те, що перебуває у стосунках із Дантесом.

Подібні “ігри” породили купу жартів та мемів. Нагадаємо, що раніше зірки дружили сім’ями і їм часто пропонували відвідати шоу “Міняю дружину”. Схоже, що ідея друзям здалася захоплюючою, проте вони забули попередити знімальну групу та розпочали участь у телешоу без супроводів камер.

Дорофєєва та Дантес здивували фанатів
Дорофєєва та Дантес здивували фанатів

Наступне розставання стало майже скандальним. Враховуючи, що попередні пари розійшлися, залишаючись друзями, сказати цього про Дмитра Ступку та Поліну Логунову не можна.

Поліна повідомила про розлучення, а відразу після цього стало відомо, що новий обранець дівчини – американський підприємець. Логунова заявила, що щаслива у цих відносинах, оскільки американець заробляє більше дівчини, тоді як колишній чоловік здавався “бідняком” порівняно з нею.

Дмитро Ступка, заявляючи про розлучення, поділився, що вкрай здивований зізнанням дружини про роман з американцем.

Схоже, що такий коментар Дмитра зачепив Поліну, бо пізніше Логунова злісно пригрозила екс-коханому зруйнувати його кар’єру та поділитися з публікою справжньою причиною їхнього розставання.

Незабаром подружжя затихло, а розлучення досі не оформило.

Гучний скандал між Ступкою та його колишньою дружиною
Гучний скандал між Ступкою та його колишньою дружиною

У травні новиною про розлучення поділився учасник гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин. За словами зірки, вони з Юлією Кузьмінською давно перестали бути подружжям – жили окремо, кожен самостійно та без підтримки будував життя.

До того ж, як зізнався Харчишин, він у нових відносинах. Особу нової коханої Валерій поки що не оголошує.

Харчишин розлучився з дружиною після 9 років кохання
Харчишин розлучився з дружиною після 9 років кохання

У червні заявив про розлучення Тарас Цимбалюк, український кіноактор. Цікаво, що після весілля Тараса не минуло й року – молоде подружжя протрималося лише 11 місяців.

Однак через два місяці Цимбалюк заявив, що все ще має почуття до Тіни Антоненко. Шанувальникам залишається лише гадати, чи залишиться зіркова пара разом чи все-таки розлучиться.

Тарас Цимбалюк розлучається із дружиною
Тарас Цимбалюк розлучається із дружиною

Процес розлучення для української фотомоделі Єлизавети Бардашевої виявився набагато простішим. Її екс-чоловік Юрій Бардаш вважає себе “російською людиною”. У пості про їхнє розставання Ліза лаконічно процитувала рядок із відомої пісні: “Юро, прощавай!”.

Юлія Бардаш була небагатослівна
Юлія Бардаш була небагатослівна

У липні про розлучення із Володимиром Пригладем повідомила співачка Наталія Валевська. Пара провела разом 18 років.

Співачка Наталія Валевська розлучилася з чоловіком після 18 років спільного життя
Співачка Наталія Валевська розлучилася з чоловіком після 18 років спільного життя

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.