Новий Холостяк Топольський захопив підписників сміливою заявою: поділився своєю громадянською позицією

Головний Холостяк країни опублікував звернення, яке зацікавило шанувальників та викликало шквал коментарів. Публіка схвально відреагувала на заяву Олександра Топольського.

Головним героєм нового сезону відомої української телепередачі “Холостяк” став бізнесмен Олександр Топольський. 32-річний Алекс народився і ріс у Львові, проте після завершення навчання в університеті вирішив вирушити жити за кордон. Переїхавши до Майамі, США, Алекс розпочав власний бізнес і незабаром став успішним підприємцем, який займається нерухомістю.

Знайти свою другу половинку Топольському не вдалося, тож чоловік повернувся на батьківщину, щоби знайти дружину.

Нагадаємо, що прем’єру 12-го сезону було заплановано на весну 2022 року, проте війна кардинально змінила плани, відставивши прем’єру “Холостяка” на другий план. Нещодавно ж продюсери оголосили про те, що осінь наповниться пристрастю, емоціями і стане ковтком свіжого повітря – відбудеться прем’єра культового шоу.

Алекс Топольський поділився з підписниками одкровенням
Алекс Топольський поділився з підписниками одкровенням

Ще до початку трансляції “Холостяка” по телебаченню Алекс вже набрав популярності – за новою зіркою шоу активно стежать у соціальних мережах. На честь головного державного свята Дня незалежності України Алекс виставив новий пост, в якому поділився власними почуттями до країни. До посту Топольський прикріпив фотографію, де у фотошопі додав себе на фотографію з українським прапором.

Свобода та незалежність завжди були і залишаються для мене головними життєвими цінностями. Вони дають свободу у висловленні своїх думок та реалізації своєї особистісті – саме так я все це бачу та відчуваю. Середовище демократії, в якій люди мають право виявляти свою свободу та виражати себе як особистість. Незалежність є правда. Я вітаю кожного із Днем незалежності. Не забувайте, що вона починається з кожного з нас, з наших особистостей”, – упевнений Алекс Топольський.

Крім того, нещодавно Холостяк поділився одкровенням, яке приємно здивувало та надихнуло багатьох українців. Топольський заявив, що відтепер у повсякденному житті спілкуватиметься виключно українською мовою – бізнесмен відмовляється від російської.

Незалежність починається із нас. Ми завжди зобов’язані її відстоювати, захищати та культивувати, а особливо в такі скрутні часи, які настали для нашої держави зараз”, – прокоментував Алекс Топольський і нагадав, що Україна завжди була вільною та незалежною державою з процвітаючою демократією – такою наша країна залишиться і надалі.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.