Новоспечена матуся Тодоренко поділилась відвертими подробицями з особистого життя – незадоволена чоловіком

Зрадниця Регіна Тодоренко вляпалася в черговий скандал у мережі: зірка на публіку розповіла про подробиці інтимного життя з чоловіком Владом Топаловим. Після народження другої дитини все не так гладко, як може здатися.

Телеведуча, акторка та блогер Регіна Тодоренко народилася та виросла в Одесі. Будувати свою кар’єру дівчина розпочала в Україні, однак у якийсь момент вирішила продовжувати це в росії. І якщо раніше український та російський шоу-бізнес був пов’язаний, а знаменитості працювали на загальну аудиторію, то після 2014 року все кардинально змінилося.

Але, схоже, що для “одеситки” Регіни Тодоренко нічого не змінилося – дівчина вирішила, що гроші не пахнуть і покірно заплющила очі на наростаючий конфлікт, продовжила жити і працювати в росії. Телеведуча нічого не коментувала і після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Регіна Тодоренко відмовляється коментувати війну в Україні
Регіна Тодоренко відмовляється коментувати війну в Україні

Особливо віддані фанати Тодоренка “відмазували” телеведучу тим, що дівчина чекала дитину – мовляв, вагітній не властиво замислюватися про те, що її батьки все ще живуть у місті, яке бомбить росія. Однак у липні Регіна народила і продовжила покірно мовчати.

До речі, з історією її другої вагітності пов’язані кілька скандалів. Тодоренко нещодавно поділилася розповіддю про те, як вмовляла чоловіка на парні пологи. Музикант Влад Топалов спочатку був категорично проти, заявляючи, що їхнє життя після побаченого кардинально зміниться.

Наше інтимне життя більше не буде таким, як раніше після твоїх парних пологів. Навіщо я маю бачити цей жах?” – заявив у розмові з Регіною її чоловік.

Однак, Регіна не змирилася з відмовою, адже в її голові весь процес виглядав абсолютно по-іншому – на пологах мали бути присутніми і чоловік, і її перша дитина.

Я мріяла про те, щоб нового малюка зустріла вся родина у зборі. Довго готувала до цієї події Мишка. Уявляла у голові: пологи у воді, а поряд мене підтримують чоловік та син”, – розповіла телеведуча.

Назвали другу дитину Регіна Тодоренка та Влад Топалов ім’ям Мирослав, проте між собою його називають виключно Мир. Людям такий вчинок видався дурним. З цим і пов’язаний другий скандал – багато хто не схвалив вибір імені, адже людям здалося як мінімум дивним, що людина, яка замовчує кроваву війну, називає новонародженого сина Миром.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.