Злата Огнєвіч опинилася в пристрасних обіймах нового хлопця: переможець Холостячки Задворний пошкодує про все

Схоже, що Злата Огнєвіч залишила переможця шоу "Холостячка" Андрія Задворного у минулому – користувачі Інтернету побачили, як співачка запалює із симпатичним кавалером.

На честь сьогоднішнього свята, Дня незалежності України, Злата Огнєвіч вирішила зробити підписникам подарунок – як привітання співачка опублікувала на особистому YouTube каналі чуттєвий кліп на пісню “Лелека”.

Відео особливо зацікавило глядачів, адже у новому проєкті Злата Огнєвіч разом із актором Даніелем Салемом зіграли кохану пару – у кліпі Огнєвіч увійшла до ролі щасливої мами та відчула, що таке справжня щаслива родина.

Українська “Холостячка” стала мамою чарівної доньки, а Даніель Салем, за сценарієм, став чоловіком-військовим Злати Огнєвіч. Для Даніеля роль стала практично автобіографічною, адже актор справді зараз служить у лавах ЗСУ.

Злата Огнєвіч постала на кадрі з новим коханим
Злата Огнєвіч постала на кадрі з новим коханим

Злата Огнєвіч поділилася символізмом пісні. Лелека – це символ свободи, незалежності та сили волі українського народу. Птах у новій пісні Огневич символізує незламність українців, а також об’єднує народ та оберігає його. Співачка заявила, що вважає лелеку символом перемоги.

Це історія української родини. Я впевнена, що ця історія торкнеться струн душі кожного. Вона близька і зрозуміла кожному, не ділить людей на категорії за віком, статтю чи статусом. Наша “Лелека” – про кожного з нас. Вона про Україну”, – чуттєво презентувала кліп Злата Огнєвіч.

Шанувальники не промовчали і щедро обсипали Злату компліментами, похваливши її нову композицію і повідомивши, що пісня з кліпом справді припала їм до душі.

  • “Яка чудова та красива робота! Пісня гріє душу і дає надію на щасливе майбутнє!”
  • “Дуже зворушливий кліп та чудова, символічна пісня”
  • “Кліп просто чітко відображає весь біль українців!”
  • “Дякую за цей кліп, дякую за цю магію!”

Злата Огнєвіч підтримує бойовий дух не лише своєю творчістю, а й комунікацією зі своїми шанувальниками. Так, днями співачка поділилася з українцями відповіддю на всіх хвилююче питання – чи боїться вона провокацій від Росії на День незалежності України.

Огневич розповіла, що вона неймовірно рада опинитися знову вдома, переступити поріг рідного житла та повернутися до України. Проте, друзі Злати цікавилися, чи не страшно повертатися додому в таку небезпечну дату.

Співачка поділилася власним рецептом безпеки: вірити у ЗСУ, але не нехтувати тривогами. Злата заявила, що довіряє українській армії та вірить, що та може її захистити, проте зірка заявила – цього разу до повітряних тривог буде ставитися серйозніше.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.