Іван Дорн чуттєво освідчився на всю країну: виявляється, серце співака давно зайняте – ким?

Іван Дорн 9 років одружений з однокласницею Анастасією Новіковою, з якою вони разом виховують дочку Василису. Однак сьогодні артист чуттєво освідчився в коханні іншій…

Особисте життя Івана Дорна завжди було оповите інтригами та чутками. У свій час шанувальники вважали, що Іван – нетрадиційної орієнтації. До таких підозр спонукав епатажний вигляд і поведінка зірки, а сам Дорн, залежно від настрою, то підтверджував цю інформацію, то заявляв, що все це неправда.

Проте, насправді, Іван Дорн вже дуже давно перебуває у близьких стосунках зі своєю однокласницею Анастасією Новиковою, а з 2013 року пара одружилась. У 2014 році подружжя стало щасливими батьками – на світ з’явилася донька Василіса, яка впевнено наслідує професійну діяльність тата. У віці 5 років дівчинка разом із зірковим батьком виступала на сцені – відповідала за гру на маленькій електрогітарі.

Іван Дорн із дочкою Василісою на власному концерті
Іван Дорн із дочкою Василісою на власному концерті

Сьогодні ж співак зробив чуттєву заяву – виявляється, у серці Дорна вистачає місця на ще одне кохання. У новій пісні “Нескорена” Іван освідчився в коханні Україні.

Дорн активно популяризує українську музику, а сьогодні, на честь Дня незалежності України, поділився з підписниками одкровенням, яке багатьох приємно потішило.

Признаюся в любові красі твоїй нескореній. З Днем народження, кохана!” – поділився з передплатниками Іван Дорн.

Нову пісню знаменитість писав на основі вірша Аліни Цибенко – Дорн трохи переробив його, додавши до рядків новий зміст. Проте в основу покладено твір переможниці конкурсу, який Іван влаштовував минулого року – на честь свята Незалежності.

Іван Дорн неспроста переробив рядки вірша Аліни Цибенко – артист додав у твір власне бачення та свої особисті почуття. Загалом пісня передає настрої та думки людей, які вимушено опинилися далеко від дому.

У кліпі до нової пісні Іван Дорн співає посеред пустельного поля, демонструючи порожнечу у серцях українців, які рятувалися від війни на чужині. Кожен рядок, проспіваний артистом, відгукується в серцях слухачів і залишає незабутнє враження.

Кожен, хто прослухав пісню, тонко відчув те, що хотів передати Іван Дорн – присвячена пісня тим, хто щодня мріє повернутися до рідних країв та проводжати українські заходи сонця.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.