Дружина Гордона Олеся Бацман захопила публіку на День Незалежності: присвятила пісню тим, хто на фронті ВІДЕО

Журналістка Олеся Бацман давно довела, що талановита вона не лише у публіцистичній діяльності – сьогодні, на честь свята, у соціальній мережі дівчини з'явився вітальний пост.

Журналістка та дружина українського ведучого Дмитра Гордона Олеся Бацман давно довела, що має гарні вокальні дані. Сьогодні ж, на честь Дня незалежності України, Олеся зробила підписникам подарунок – презентувала студійний запис улюбленої пісні.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Олеся Боцман виклала відеопост, на якому журналістка в гарній щедро вишитій сорочці виконує пісню “Козацькому роду нема перекладу” у студії звукозапису.

Олеся зізналася, що вибір пісні невипадковий – ця композиція є для Бацман улюбленою, саме тому на неї впав вибір. Виконала Бацман пісню у сучасному аранжуванні.

Ми співали цю пісню під проводом жінки-вогонь, Ольги Григорівни Янкової. Сьогодні пісня набула нового сенсу і нового життя, а я співаю її зовсім по-іншому. Для нас тепер козаки – це не давні предки, а наші ближні, котрі щодня захищають нас кров’ю та плоттю на фронті. Цю пісню я присвячую їм. Бережіть себе, хлопці, бережіть Україну! Повертайтесь із перемогою!” – написала Олеся Бацман в описі до відеоролика.

Шанувальники у коментарях не забули відзначити чудові вокальні дані Олесі Бацман. Підписники не скупилися і були щедрі на компліменти, відзначили і вдалий вибір композиції, і глибоке значення, закладене в слова журналістки, і її приємний голос, тембр.

  • “Яке чудове виконання! Ви – справжній талант!”
  • “Олеся, можу слухати вас вічно… Ви неймовірна”
  • “Який гарний голос!”
  • “Чудове виконання чудової пісні!!”

Нагадаємо, що традиція вітати шанувальників піснею бере початок давно. Так, минулого року Олеся Бацман разом зі своїм чоловіком Дмитром Гордоном привітали співгромадян відеозверненням, який виклали на Instagram сторінці Гордона.

Подружжя щиро звернулося до українців і запевнило, що є представниками сильного та дружнього народу, який поважає та любить усіх, хто приходить до них зі світом, проте ненавидить тих, хто несе на їхні землі війну та розруху.

Після спільного звернення Олеся Бацман поділилася, що у такий день душа у неї завжди співає, після чого виконала пісню “Україна” Тараса Петриненка.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.