Надю Дорофєєву жорстко розкритикували в мережі: “Вокалістка ви так собі” – зовсім не професіонал

Учора мережу заполонили численні вітання представників українського шоу-бізнесу із Днем незалежності України. Не відставала і Надя Дорофєєва, проте її вітання шанувальники не оцінили.

Вчорашній день пройшов досить насичено. Незважаючи на важкі часи, які настали для України, мережа просто “кипіла” щирими та душевними привітаннями, патріотичними фото та українськими піснями. Вчора, як ніколи, всі усвідомили справжню цінність Незалежності та поспішили поділитися своїми думками з підписниками.

Український шоу-бізнес влаштував просто парад неймовірних привітань – зірки висловлювали свою любов до України абсолютно різними способами. Знаменитості і співали, і записували відеопривітання, і писали гарні пости, й викладали фотографії з українською символікою.

Надія Дорофєєва не відставала від колег і репостнула на особисту сторінку в Instagram-stories відео зі свого фан-акаунта.

Надія Дорофєєва поділилася відеовітанням
Надія Дорофєєва поділилася відеовітанням

Фан-аккаунт Надії Дорофєєвої поділився із підписниками добіркою відео, на яких співачка виконує українські пісні. Перше відео – виконання Дорофєєвою державного гімну України.

Співачка стоїть посередині футбольного поля у гарному білому костюмі з пишною квіткою на грудях, а в руках тримає прапор України. Навколо Дорофєєвої зібралися сотні людей, а дівчина урочисто виконує гімн України.

У коментарях передплатники залишили захоплені коментарі з надихаючими словами підтримки та віри у світле майбутнє. Коментатори побажали всім спокійного свята, привітали із Днем незалежності, а також написали, що вірять у те, що ми обов’язково переможемо.

  • “Зі святом, рідні!”
  • “Ми обов’язково переможемо! З Днем незалежності, Україно!”
  • “Україна обов’язково переможе і все буде добре!”

Проте, не всі підписники фан-акаунта Наді Дорофєєвої опинилися у захваті від відео, якими з ними поділилися. Так, один із коментаторів заявив, що, на його думку, Надя погано справляється зі співом – вокалістка з неї “не дуже”.

  • “Паузу ви не витримуєте. Та й взагалі, вокалістка ви так собі…”
Дорофєєву розкритикували у мережі
Дорофєєву розкритикували у мережі

Як би там не було – кожен самостійно вирішує, чи подобається йому творчість Наді Дорофєєвої, чи ні. Одне відомо, напевно – українська співачка підтримує бойовий дух, надає підтримку українцям і попри все продовжує свою кар’єру.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.