Олег Винник та Таюне чекають на дитину: Таїсія Сватко натякнула на вагітність та пологи за кордоном

Шанувальники уважно стежать за життям Олега Винника – від спритного погляду фанатів не приховати жодної дрібниці. Ось і тепер шанувальники Винника запідозрили його дружину у вагітності.

Український музикант Олег Вінник збудував свою кар’єру, покладаючись на сценічний образ холостяка – ловеласа, який з легкістю підкорює жіночі серця. Проте приховувати правду все життя – неможливо, тому справжні шанувальники Винника знають, що він уже давно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сваткою.

Подружня пара стала улюбленим тандемом українських слухачів, проте шанувальники цікавляться не лише професійною діяльністю Винника та Таюні, а й їхнім особистим життям. Особливо всіх цікавить головне питання – чи є у подружжя дитина і чи збираються вони заводити дітей?

Винник та Таюне ретельно приховують особисте життя від фанатів
Винник та Таюне ретельно приховують особисте життя від фанатів

Підігріли інтерес публіки чутки, які просочилися у медіа у 2020-му році. Тоді стало відомо, що у Винника та Таюне, можливо, вже є дитина, проте вони про неї не розповідають і не афішують її особистість.

Приводом для появи таких чуток стало інтерв’ю, яке Олег Винник давав у далекому 2005 році – тоді українська зірка зізналася, що хоче перевезти дружину та дитину до себе до Німеччини.

Одкровення музиканта швидко забулося, а після інтерв’ю фанати раз у раз приписували парі то одну дитину, то іншу – Таїсія постійно ставала мамою.

Фанати будують теорії про материнство Таїсії Сватко
Фанати будують теорії про материнство Таїсії Сватко

Варто зауважити, що Олег Винник вибрав собі дружину, дуже схожу на нього самого – Таюні ніде і ніколи не ділиться подробицями особистого життя. Співачка не з’являється на інтерв’ю, не ділиться з фанатами одкровеннями і не потрапляє в об’єктиви докучливих папараці.

Лише одній людині вдалося витягнути Таїсію на інтерв’ю – це була Катерина Осадча. Проте, навіть найталановитішому зірковому детективу країни не вдалося витягти з Таюні жодної краплі особистої інформації.

Олег Винник та Таїсія Сватко приховують правду
Олег Винник та Таїсія Сватко приховують правду

Таїсія Сватко активно веде власну Instagram сторінку, де ділиться з підписниками деталями професійної діяльності, а іноді публікує особисті фотографії. Один із таких знімків розбурхав шанувальників Таюні – коментатори запідозрили можливу вагітність дівчини.

Приводом для підозр став нібито округлий животик дівчини на чорно-білій фотографії. Можливо, це лише оптична ілюзія, адже на знімку Таїсія одягнена в картаті шорти, вигин яких може справляти враження, що живіт округлий.

Однак, як би там не було, шанувальники обожнюють пару Олега Винника та Таїсії Сватко, а якщо подружжя стане батьками – це лише потішить фанатів більше.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.