Молодий, але лисий: співачку Софію Ротару в мережі застукали під час обіймів із коханим чоловіком

Легендарна Софія Ротару поділилася на особистій сторінці в Instagram фотографією, на якій обіймає коханого чоловіка – шанувальників зацікавило та зворушило нове фото зірки.

Одна з найвідоміших зірок української естради Софія Ротару мало з’являється у світських скандалах, звичних для інших, – співачка давно веде спокійний та тихий спосіб життя. Довгий час Софія Ротару не з’являлася на громадських радарах та відмовчувалася.

Зірку не було видно ні в мережі, ні на телеекранах, ні в реальному житті – українська співачка начебто провалилася у прірву. З початку повномасштабного нападу росії Ротару жодного разу не прокоментувала ситуацію і не поділилася громадянською позицією.

Такий вчинок співачки багато хто засудив і не зрозумів – з’являлися підозри, що Софія Ротару просто хоче пересидіти війну та вибрати найвигіднішу позицію. Наталія Мосейчук, телеведуча та журналістка, заявила, що її дратує і той факт, що через популярність Софії Ротару прощають її мовчання.

Софія Ротару не говорила про події в Україні
Софія Ротару не говорила про події в Україні

Проте шанувальники продовжують уважно стежити за зіркою – як на телеекранах, так і в соціальних мережах. Так, нещодавно Ротару поділилася фотографією, яка розчулила всіх фанатів.

Українська артистка Софія Ротару втратила чоловіка 2002 року. Після смерті коханого 75-річна співачка продовжує зберігати йому вірність – за Ротару не помічали жодного роману. З Анатолієм Євдокименком Софія Ротару прожила довге та щасливе життя, разом вони виховали сина. Проте щастя Ротару зруйнував інсульт, який забрав Анатолія Євдокименка.

Щаслива Софія Ротару присвятила себе родині
Щаслива Софія Ротару присвятила себе родині

Після втрати чоловіка Софія Ротару приділяла все своє кохання та увагу синові, коханій невістці та онукам – у її сина Руслана Євдокименка дочка Софія та син Анатолій. Минуло вже 20 років від дня смерті чоловіка Ротару, тому сім’я продовжує жити.

Так, 24 серпня Руслан Євдокименко святкував 52-й день народження, з чим його і привітала в мережі Софія Ротару, не забувши опублікувати зворушливий знімок. На особисту сторінку в Instagram українська співачка виклала фотографію, де ніжно обіймає сина, а той у свою чергу з любов’ю притискається до матері.

Софія Ротару привітала з днем народження єдиного сина
Софія Ротару привітала з днем народження єдиного сина

Шанувальники відзначили не тільки те, що фотографія виглядає затишною і сімейною, а й той факт, що синові Ротару личить його образ. Незважаючи на те, що Руслан Євдокименко обзавівся лисиною, м’які риси обличчя надають йому вигляду доброзичливої і спокійної людини.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!