Коля Серга розніс Регіну Тодоренко, яка назвала сина Миром під час війни в Україні: немає виправдань

Український шоумен Коля Серга в ексклюзивному інтерв'ю розповів шанувальникам, що насправді думає про колишнього колегу та подругу Регіну Тодоренко, яка зараз будує кар'єру в росії.

Музикант і телеведучий Коля Сєрга, який служить у лавах ВСУ на передовій із самого початку війни, в інтерв’ю для програми “Слава+” розповів про те, що думає про Регіна Тодоренка та її батьків.

Сєрга дуже близько знайомий з Регіною Тодоренко, яка зараз будує кар’єру та виховує дітей у Росії. І Регіна, і Коля жили в Одесі, брали участь у “Фабриці зірок”, але найбільше потоваришували, коли разом подорожували світом у рамках телепередачі “Орел і решка”.

Регіна Тодоренко відмовчується у Росії
Регіна Тодоренко відмовчується у Росії

І якщо раніше Сєрга більш поблажливо ставився до того, що Тодоренко спокійно живе в росії, то після початку повномасштабного наступу і відвертої байдужості Регіни Коля різко змінив свою думку.

Регіна одеситка, вона українська телеведуча та стала популярною завдяки українському шоу, яке дивилися й у росії. Сьогодні вже немає “середини”, війна розділила все на чорне та біле. Росіяни дивляться на Регіну та сприймають війну її очима

, – Прокоментував Сєрга.

Микола поділився і тим, що до нього доходили чутки, мовляв, брат Регіни Тодоренко виступає проти війни в Україні. Тоді Сєрга запропонував хлопцеві вступити до лав територіальної оборони, щоб довести свою позицію не словом, а ділом. За словами Сєрги, на його пропозиції пройти у військкомат історія з братом Тодоренком закінчилася.

Більше того, на думку Колі Сєрги, батьки підтримують Регіну у її мовчазній позиції.

Я думаю, що якби вони її не підтримували, ми б про це вже знали. У такому разі вони стали б протистояли Регіні, і тоді Тодоренко змінила б свою позицію, риторику. Хоча я можу і помилятися

, – Поділився своєю думкою Сєрга.

Коля Серга розчарований у Регіні Тодоренко
Коля Серга розчарований у Регіні Тодоренко

До речі, з народженням другої дитини Регіни Тодоренко пов’язаний серйозний скандал. Новоспечена мати разом із чоловіком Владом Топаловим вирішили назвати дитину Мирослав, проте у повсякденному житті називають хлопчика Мир.

У багатьох людей таке рішення викликало щонайменше подив, а як максимум – абсолютне нерозуміння і навіть злість. Мовляв, як може людина, яка замовчує жахливу війну в країні, де народилася, називати сина Мир?

Сама Регіна Тодоренко ніяк не коментувала обурення небайдужих – мабуть, у розумінні знаменитості достатньо назвати дитину Миром, щоб загладити провину перед мільйонами людей.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.