Барбі українського шоу-бізнесу: дружина Комарова, Лідія Таран та інші знаменитості з ляльковою зовнішністю

Щодня ми бачимо купу новин про представників українського шоу-бізнесу та уважно вчитуємось у подробиці. Однак рідко хто звертає увагу на красу зірок. Добірка знаменитостей із ляльковою зовнішністю.

Український шоу-бізнес сповнений талановитих та цікавих людей. У цьому світі крутяться найрізноманітніші особистості, кожна з яких має унікальну історію та цікаве минуле. Ми зібрали для вас кілька цікавих фактів про знаменитостей, яких легко можна назвати українськими Барбі.

Лідія Таран

Журналістка Лідія Таран
Журналістка Лідія Таран

Лідія Таран відома українцям як телеведуча, проте свою кар’єру журналістка розпочинала з радіостанцій. Народилась Таран 1977 року у сім’ї журналістів – професію обрала невипадково, продовживши сімейну династію.

Окрім основної професії, Лідія Таран займається і благодійною діяльністю. Телеведуча веде соціальний проект “Здійснити мрію”, головною метою якого є допомога в реалізації цілей та бажань тяжкохворих дітей.

За словами самої Лідії, вона любить подорожувати світом – поїздки у будь-які кінці світу є пристрастю Таран. Крім того, захоплюється ведуча і катанням на лижах.

Олександра Кучеренко

Дружина Дмитра Комарова вражаюча красуня Олександра Кучеренко
Дружина Дмитра Комарова вражаюча красуня Олександра Кучеренко

Українська телеведуча, танцівниця та фотомодель 24-річна Олександра Кучеренко народилася та виросла у Дніпрі. З дитинства Саша захоплювалася музикою, танцями, а також навчалася у музичній школі. Кучеренко неодноразово брала участь у танцювальних конкурсах, а пізніше у 2016 році дівчина отримала звання “Міс Україна”.

Окрім професійної діяльності Олександра Кучеренко займається і благодійністю. Дівчина завжди мала особливу любов до дітей і прагнула їм допомогти. Так, у 2017 році вона стала куратором проекту, мета якого – допомагати дітям із дитбудинків соціалізуватися у суспільстві.

Оля Полякова

Оля Полякова приміряла блакитні лінзи і стала ще більш схожою на Барбі
Оля Полякова приміряла блакитні лінзи і стала ще більш схожою на Барбі

Блондинка Оля Полякова виглядає точно, як лялька Барбі – витончені риси обличчя, виразні очі та акуратні вуста. Однак, крім гарної зовнішності Полякова має ще й безліч талантів і вмінь.

Народилася Оля у сім’ї, яка ніяк не була пов’язана з її майбутнім родом діяльності – тато служив у Вінниці інженером, а мама була педіатром. Проте співом Полякова захопилась із самого дитинства. Закінчила музичну школу, а незабаром і музучилище – із червоним дипломом.

Наразі співачка активно займається кар’єрою, випускає нові хіти та постійно радує шанувальників цікавостями. Крім усього сказаного, Полякова бере активну участь в інформаційній обороні війні проти росії.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.