У мережі з’явилося фото сурогатної матері дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна: Ліза її копія

Одних історія відносин Галкіна та Пугачови захоплює, тоді як інші перебувають у шоці від різниці у віці між подружжям. Втім, пара виховує двійнят, яких народила сурогатна мати – у мережу злили її фото.

Максим Галкін, представник російського шоу-бізнесу – комік та телеведучий, познайомився з Пугачовою наприкінці 1990-х, коли йому було близько 22 років. У 2001 році пара почала зустрічатися, через 4 роки прийняли рішення з’їхатися, а у 2011 узаконили свої відносини у РАГСі.

Різниця у віці між Аллою та Максимом становить 27 років, проте коханих це зовсім не бентежить. Між Галкіним та Пугачовою ніколи не виникає сварок чи непорозуміння, про такі пари говорять “живуть душа в душу”.

Незважаючи на різницю у віці Галкін та Пугачова щасливі разом
Незважаючи на різницю у віці Галкін та Пугачова щасливі разом

Після того, як Примадонна та Галкін вирішили одружитися, кохані замислилися і про те, що варто завести дітей. Алла та Максим вибрали сурогатну матір, а через 9 місяців на світ з’явилися двійнята.

Коли їхні діти народилися, Галкіну було 37 років, а Пугачовій 64. Примадонна заморозила свої яйцеклітини за 12 років до народження дітей.

До недавнього моменту особистість сурогатної мами залишалася в секреті – артисти не хотіли афішувати людину, яка подарувала їм двох чудових дітей. Деякі ЗМІ заявляли, що, за словами Галкіна, сурогатною мамою є жінка на ім’я Олена Ширініна.

Ця інформація набула розголосу після того, як нещодавно російські ЗМІ опублікували новину з посиланням на ексклюзивне інтерв’ю Максима Галкіна, в якому він підтвердив – сурогатною матір’ю їхніх дітей є Олена Ширініна з Казані.

Сурогатна мати дітей Пугачови та Галкіна Олена Ширінін
Сурогатна мати дітей Пугачови та Галкіна Олена Ширінін

Крім того, в опублікованому ексклюзивному матеріалі підкреслили той факт, що Ширініна знала, для кого виношує дітей – від неї не приховали інформації, що допомагає вона відомій парі, Максиму Галкіну та Аллі Пугачовій.

Коли Бог дає можливість, фізичний стан та ресурс, то чому я маю відмовляти у допомозі людям?

, – поділилася з журналістами Олена Ширініна.

Крім того, як зауважила жінка, їй зовсім не було важко віддавати дітей чужим людям. Ширініна зазначила, що справа може бути в тому, якою вона є людиною, але процес пройшов легко і безболісно, адже вона знала, що таким чином приносить комусь щастя і, можливо, надає єдиний шанс стати батьками.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.