Юрій Горбунов розповів про проблеми у шлюбі з Катею Осадчою, які почалися нещодавно: нове розлучення?

Всі шанувальники знають напевно – Катерина Осадча та Юрій Горбунов перебувають у буквально ідеальному шлюбі без скандалів та нерозуміння. Проте нещодавно постала проблема, яка стурбувала Юрія Горбунова.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов – одна з найвідоміших в українському шоу-бізнесі пара. Стосункам двох телеведучих можна лише позаздрити, адже, як вони самі завжди кажуть, вони мають ідеальний шлюб. Закохані рідко сваряться, швидко миряться, поважають та люблять одне одного.

Українські знаменитості спільно виховують двох своїх дітей – синів Івана та Данила. У лютому цього року пара відсвяткувала п’яту річницю весілля. Хоча ведучі багато часу приділяють роботі, вони не забувають і один про одного, а тому відсвяткувати найважливіший у подружньому житті день вирішили закордоном.

Із спільних захоплень Юрія та Катерини – любов до подорожей. На річницю весілля зірки вирушили у романтичну подорож до Франції. На жаль, погода в Парижі того дня була похмурою та дощовою, проте навіть такий поворот подій не зміг зіпсувати романтичний вікенд коханих.

Катерина Осадча опублікувала милий пост у Instagram, а в описі зауважила, що святкова втеча на честь річниці запам’ятається подружжю саме таким. Осадча поділилася з передплатниками фото із прогулянок столицею Франції, шикарного номера в готелі, а також затишних вечерь у місцевих закладах.

Однак подорож до Франції стала для знаменитостей приємним спогадом перед початком повномасштабної війни – незабаром росія цинічно вторглася на територію України, а тому подружжя було змушене приймати важливі рішення, щоб уберегти дітей.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов прийняли тяжке рішення розлучитися
Катерина Осадча та Юрій Горбунов прийняли тяжке рішення розлучитися

Хоча Катерина та Юрій не ділилися зі ЗМІ інформацією про місце перебування дітей, шанувальникам стало зрозуміло, що поки Горбунов заробляє гроші у столиці, Катерина залишається з Іваном та Данилом у безпечному місці – туди їх напередодні вивіз Юрій.

Пізніше Горбунов зізнався: Катерина Осадча забрала дітей

Коли до Києва почали потихеньку повертатися місцеві жителі, Катерина Осадча теж повернулася додому, і шанувальники нарешті видихнули – тепер уся родина разом. Але Юрій зауважив: все не так яскраво, як може здатися.

Осадча, порадившись із Юрієм, забрала дітей у безпечніше місце. Коли поряд з їхнім будинком збили ракету, Катерина вирішила сховати дітей у батьків, проте потім таки виїхала з ними на захід України.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!