Данилко у прольоті: мама Вєрки Сердючки заявила, що ревнує Арестовича до Даші Астаф’євої: “Мій і тільки мій!”

Українська співачка Даша Астаф'єва веде особисті сторінки у різних соціальних мережах, у яких активно ділиться подіями із життя та забавними фото. Один з останніх постів змусив Інну Білоконь понервуватись.

Даша Астаф’єва – українська співачка, колишня солістка відомого поп-гурту NikitA, а також волонтер часто радує шанувальників новими публікаціями у соціальних мережах. Так, на останньому опублікованому фото в акаунті зірки вона зняла себе разом із позаштатним радником керівника Офісу Президента України Олексієм Арестовичем.

На першому знімку знаменитості спокійно позують на камеру, а на їхньому обличчі видно серйозність і зібраність. Олексій Арестович демонструє на камеру великий палець, нібито повідомляючи: “Все окей!”, а Астаф’єва мило посміхається шанувальникам.

На наступному фото вираз обличчя Олексія Арестовича залишається майже незмінним, тоді як Даша Астаф’єва вирішує скорчити смішне обличчя – дівчина дивиться на жест Арестовича. Очі Астаф’євої помітно округлилися, а посмішка змінилася на дуже здивований вираз обличчя.

Трохи заспокоїлася. Пан Арестович розуміється на жестах. І так, я теж спочатку подумала, що це мій палець

, – поділилася Астаф’єва з фанатами одкровенням в описі до поста.

У коментарях до посту шанувальники влаштували справжнє “свавілля” – підписники артистки буквально поділилися на два табори. Перші були проти фото з радником ОП, у той час як інші залишали купу позитивних повідомлень та побажань після того, як побачили двох кумирів на одному знімку.

У жодну з категорій не вписалася сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь – жінка заявила, що ревнує Олексія Арестовича та додала, що український політик належить лише їй.

Дівчатка, дивіться інтерв’ю і не чіпайте красеня. Він мій і лише мій!

, – прокоментувала фото Даші Астаф’євої Інна Білоконь.

Проте коментар Білоконь був чи не єдиним позитивним серед сотні інших – фанати були відверто незадоволені рішенням Астаф’євої сфотографуватися з Арестовичем.

Знаменитості порадили не псувати собі репутацію зустрічами з такими особами, а Олексія Арестовича звинуватили у надмірній брехні та нездоровому коханні до всього радянського.

  • “У мене вже навпаки… Починаю нервувати, коли бачу його…”
  • “Гомофоб та с*ксист, який скрізь шукає зраду та обман. Гідна особистість…”
  • “Дашуня, як я Вас поважаю за вашу позицію та діяльність… Але Арестович це фу, не псуйте собі репутацію поруч із таким пройдисвітом”

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.