Чоловік Руслани Писанки опублікував несамовите звернення до померлої дружини: фанати не змогли стримати сліз

Українці досі не можуть оговтатися від новини про смерть однієї з найвідоміших актрис Руслани Писанки – у мережі покійної знаменитості присвячують звернення, на згадку про неї публікують багато фото та теплих слів. Нещодавно до дружини звернувся її чоловік.

Називаючи Руслану Писанку однією з найвидатніших акторок сучасності неможливо помилитися. Бог нагородив її великим талантом, а Руслана майстерно його освоїла і великими зусиллями досягла вершини кар’єри. Дивитись фільми за її участю без захоплення – неможливо, адже акторка точно передавала всі тонкощі будь-якої запропонованої їй ролі.

За кадром Писанка була добродушною, світлою та відкритою людиною. На яку б передачу як гостя вона не приходила, ведучим завжди залишалися приємні спогади про чудове проведення часу. Руслана дарувала оточуючим усмішку, позитив та почуття радості.

Режисери завжди хвалили її професіоналізм та відданість своїй справі. Писанка не перебирала поставленими завданнями, завжди справлялася зі своєю роботою якнайкраще, а тому на екрани виходили виключно якісні кінофільми.

Руслана Писанка завжди майстерно вживалася у кожну роль
Руслана Писанка завжди майстерно вживалася у кожну роль

Заміжня Руслана Писанка була двічі – про першого чоловіка відомо мало. Іван, перший чоловік, працював оператором на українському телебаченні. Пара прожила разом близько п’яти років, проте після розлучення Писанка про нього не розповідала.

З другим коханим Руслана познайомилася в Інтернеті. На той момент бізнесмен Ігор Ісаков уже виховував дитину, сина від попереднього шлюбу. На жаль, спільних дітей у пари не було. Однак, оскаржити сильні почуття та прихильність одне до одного було неможливо.

Сама Руслана неодноразово зізнавалася, як сильно любить і цінує свого чоловіка. Писанка з теплотою ділилася подробицями про те, що чоловік завжди підтримував її. Акторка завжди прислухалася до думки чоловіка і цінувала його ніжне і таке необхідне втручання у її кар’єру.

Найважливішим для Руслани був той факт, що главою та “локомотивом” сімейства залишався Ігор Ісаков.

Руслана Писанка з ніжністю відгукувалася про стосунки з чоловіком
Руслана Писанка з ніжністю відгукувалася про стосунки з чоловіком

Після загибелі Руслани Писанки минуло вже 40 днів і нещодавно чоловік актриси опублікував у соціальній мережі чуттєве звернення до покійної знаменитості.

40 днів без тебе. Мушу відпустити. До побачення, “мій вітерець”. Дякую долі за неї. Мабуть, я найщасливіша людина у світі, бо всесвіт подарував мені її. Але “життя прекрасне” і продовжується

, – чуттєво і зі звичайною ніжністю звернувся до дружини Ігор.

Окрім теплих слів про померлу дружину Ігор Ісаков подякував усім друзям та товаришам, які підтримали його у такий важкий життєвий період.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.