Чоловік Камалії Мохаммад Захур розповів про екс-кохання: росіянка подарувала йому двох дітей – дружина ревнує

Українська співачка Камалія та її чоловік, пакистанський мільярдер, Мохаммад Захур давно зачарували публіку ніжними та чуттєвими стосунками. Однак, нещодавно Мохаммад вирішив поділитися спогадами про колишню дружину.

До знайомства та появи почуттів до нинішньої дружини Мохаммад Захур був одружений з жінкою, родом з росії. У новому інтерв’ю пакистанський мільярдер поділився подробицями про стосунки з екс-дружиною, яка зараз мешкає в столиці росії.

У першому шлюбі у Захура з’явилося двоє дітей – син Арман та донька Тетяна. За словами мільярдера, спільне життя та шлюб двох колишніх коханих не склалися, вони вирішили розійтися, проте зараз підтримують зв’язок та обговорюють питання, пов’язані із загальними дітьми.

Камалія та Мохаммад Захур щасливі разом
Камалія та Мохаммад Захур щасливі разом

Крім того, Мохаммад Захур заявив – хоча його екс-кохана і живе у столиці росії, вона не підтримує дії кремля щодо вторгнення на територію суверенної держави. Мільярдер поділився з журналістами видання “Rostyslove Production” тим, що екс-подружжя не порушують жодних тем для обговорення, окрім теми благополуччя та щастя спільних дітей. Проте, на думку Захура, якби колишня дружина підтримувала дії росії, вона, безперечно, йому про це розповіла.

Нинішня дружина пакистанця Мохаммада Захура також поділилася подробицями про колишню дружину свого коханого. За словами Камалії, незважаючи на те, що після їхнього розлучення і до нового одруження минуло 8 років, колишня Захура не змогла змиритися з новим шлюбом Мохаммада.

Камалія розповіла, що після початку їхніх стосунків колишня дружина почала критикувати співачку, а тому дівчина вирішила не знайомитись з нею.

Я не знайома з нею особисто, проте бачила і фото, і відео. Вона говорила про мене багато поганих речей після початку наших стосунків з Мохаммадом, тому я не маю жодного бажання знайомитися з нею. Я дуже товариська людина, проте після такого зникає будь-яке бажання

, – поділилася коментарем із журналістами співачка Камалія.

Крім того, Камалія розповіла, що підтримує чудові стосунки з дітьми чоловіка від першої дружини. За словами співачки, вони живуть усі разом і дуже добре ладнають із двома її дітьми – Арабеллою та Мірабеллою.

Камалія поділилася, що Тетяна молодша за неї на п’ять років, у неї є своя сім’я та двоє діток – з ними у співачки теж прекрасні стосунки.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.