Леся Нікітюк засвітилася на фото з красенем молодшим за Притулу: підписники оцінили загадкового кавалера

Леся Нікітюк – одна із найвідоміших холостячок в українському шоу-бізнесі. Знаменитості приписували не один роман, проте жодний із запропонованих Леся не коментувала. Сьогодні Нікітюк "засвітилася" на фотографії з молодим красенем.

Пес Патрон – найвідоміший серед тварин захисник України. Собаці присвячували десятки коміксів, купу “мемів” та навіть марки від Укрпошти. Історія Патрона змусить навіть найскептичніших читачів повірити в долю – цікаво, що спочатку собака не повинна була мати до військової справи жодного відношення.

Голова піротехнічної служби Чернігівської області купив собаку породи джек-рассел-тер’єр у подарунок своїй дитині, а в результаті пес на прізвисько Патрон почав служити в лавах ДСНС.

Цікаво, що Патрон є собакою зі знаменитим родоводом, а своє прізвисько він отримав задовго до того, як потрапив до родини українських піротехніків. Собаку з раннього дитинства навчали впізнавати різні види збройового пороху, що надалі, у воєнні часи, виявилося дуже корисною навичкою.

Патрон став сапером із першого дня цинічного вторгнення Росії на територію України. Головним завданням знаменитого собаки стало розмінування звільнених ЗСУ територій. Слідом за деокупацією на територію заходив Патрон та звільняв землі від мін.

Найулюбленіша у світі їжа Патрона – це твердий сир, а працівники ДСНС навіть виділили своєму другові та вірному помічнику особистий жилет. На уніформі Патрона, як і має бути, позначено місце його роботи і “позивний” – кличка собаки.

Із зоряним псом не проти сфотографуватися українські знаменитості. В Інтернеті гуляють знімки, на яких Патрон позує і з Птушкіним, і з Дорофєєвою, і з Астаф’євою, і з багатьма іншими представниками українського шоу-бізнесу. Крайньою зі всіх зірок стала Леся Нікітюк.

Пес Патрон похвалився знімками з неодруженою красунею Лесею Нікітюк.

На знімку Леся Нікітюк з ніжністю обіймає знаменитого доблесного пса – зірка акуратно притискає до себе Патрона. У цей час собака ніби посміхається, радісно виставивши мову назовні.

Сама Леся Нікітюк теж не залишається без емоцій – зірка радісно демонструє щасливу посмішку та приємні емоції, які їй подарував Патрон.

В описі до фото Патрон похвалився зустріччю з гуморною Лесею, заявивши, що дівчина в житті набагато красивіша, ніж на фото. Крім того, Патрон написав, що Леся “відправила дві фури з чимось важливим”, додавши, що Леся є чудовою волонтеркою.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.