Віра Брежнєва поділилася з фанатами несподіваними змінами: “Тепер я така” – постаріла на очах

Співачка українського походження Віра Брежнєва стала відома після участі у легендарній поп-групі "ВІА-гра". З того періоду минуло багато часу, а тому Брежнєва вирішила поділитись із підписниками змінами у житті.

Віра Галушка більш відома під псевдонімом Брежнєва. Дівчина є знаменитою співачкою, актрисою, телеведучою та учасницею колись просто легендарного проєкту “ВІА гра”.

Віра Брежнєва народилася в українському місті Дніпродзержинськ, яке є передмістям більш відомого Дніпра. Батьки майбутньої знаменитості – батько співробітник хімічного заводу Віктор та робітниця металургійного заводу Тетяна.

У сім’ї, крім Віри, народилася і її старша на п’ять років сестра Галина, і молодші на три роки двійнята Віка та Настя.

Брежнєва народилася у зовсім не творчій родині
Брежнєва народилася у зовсім не творчій родині

Кожна знаменитість має свою цікаву історію, от і Віра може таким похвалитись. Здавалося б, як людина, народжена в сім’ї людей, які працюють на заводах, могла стати творчою особистістю? Батьки Брежнєвої теж не підозрювали про зіркове майбутнє доньки.

В один сонячний день сім’я вирушила відпочивати в санаторій, гуляючи яким пізніше батько Віри Віктор попросив її станцювати їм на помості. Після того, як Брежнєва представила публіці дитячий танець, дівчинка закохалася у сцену.

Пізніше Віра почала відвідувати танцювальний гурток та брала участь буквально у кожному шкільному виступі.

У біографії знаменитості українського походження є й не зовсім веселі та радісні події. Коли дівчинці виповнилося 11 років, її батька збила машина, тому їй, як і мамі зі старшою сестрою, довелося підробляти в будь-яких доступних місцях, щоб забезпечити сім’ю.

Віра працювала і в кафе, і в магазинах і навіть була нянею. Такі життєві труднощі анітрохи не зламали майбутню зірку – вони лише загартували її характер і підготували до суворого майбутнього.

Віра Брежнєва сьогодні одна із найвідоміших артисток
Віра Брежнєва сьогодні одна із найвідоміших артисток

Схоже, що життєві труднощі все-таки наздогнали зірку і неабияк виснажили Брежнєву – нещодавно вона поділилася з фанатами фотографією, на якій зображена зовсім не та знаменитість, яку пам’ятали шанувальники.

Віра Брежнєва у соціальній мережі Instagram поділилася фотографією, на якій позує без макіяжу та у мішкуватому одязі. У втомлених очах знаменитості можна побачити смуток і розчарування.

У коментарі до публікації співачка натякнула, що підписникам варто звикати до неї нової. Віра Брежнєва заявила, що тепер вона така – сумна та втомлена. Знаменитість заявила, що нічого дивного в цьому немає.

Віра Брежнєва опублікувала селфі без макіяжу
Віра Брежнєва опублікувала селфі без макіяжу

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?