Дурнєв, Валюха зі “Сватів” та екс-учасниця “ВІА-гри”: хто з українських знаменитостей родом із Донбасу

Вчора тимчасово окупований Донецьк святкував свій день народження. І хоча цей день уже 9-й рік не вдається відзначити належним чином, уродженці знаменитого Донецька вітали рідне місто зі святом. Хто ж із українських знаменитостей народився на Донеччині?

В українському шоу-бізнесі крутиться велика кількість цікавих зірок, які завжди готові здивувати шанувальників. Спостерігаючи за творчістю та особистим життям кумирів, ми рідко замислюємося, хто і де народився. Проте, варто зауважити, багато зірок є уродженцями Донецької області. Редакція “Однієї хвилини” підготувала добірку знаменитостей, які прославили Донбас.

ОЛЕКСІЙ ДУРНЄВ

Олексій Дурнєв був народжений у Маріуполі
Олексій Дурнєв був народжений у Маріуполі

Олексій Дурнєв – український телеведучий та блогер, який народився у Маріуполі. Набув популярності Олексій завдяки роботі на телеканалі “ТЕТ”. Хоча Дурнєв закінчив Харківський університет радіоелектроніки, майбутнє артиста зумовило його чудове почуття гумору.

З 2011 року Олексій вів на канал “ТЕТ” авторську передачу “Дурнєв+1”, а допомогла йому Даша Ши – дівчина стала ведучою разом з ним. Гумористично-сатирична програма дуже швидко полюбилася глядачам, проте у 2014 році зйомки було припинено.

Тоді Дурнєв спробував успіх у політиці, проте на парламентських виборах йому не пощастило, і він на якийсь час притих. Після, у 2018 році, знову з’явився у мережі з блогерською діяльністю.

Сьогодні зірка з телеекранів перекочувала на платформу YouTube і там радує шанувальників новими випусками свого шоу.

ТЕТЯНА КРАВЧЕНКО

Російська актриса Кравченко народилася у Донецьку в Україні
Російська актриса Кравченко народилася у Донецьку в Україні

Відома російська актриса народилася в Донецьку та здобула найбільшу популярність завдяки ролі в серіалі “Свати”. Тисячі глядачів обожнюють персонажа актриси Валентину Роздобудько, більш відому під ім’ям “Валюха”.

Тетяна Кравченко виросла у Донецьку і формувалася як особистість саме у цьому знаменитому шахтарському місті. Однак довгі роки життя в росії, мабуть, продемонстрували свої результати. Кравченко ніяк не висловлювалася про війну в Україні, проте через місяці таки прокоментувала ситуацію (чого краще не робила б).

Актриса заявила, що їй “боляче дивитися на те, як рідна країна перетворюється на фашистську”. Нагадаємо, що актрисі з українським корінням заборонено в’їзд в Україну ще з 2015 року.

ІРЕН РОЗДОБУДЬКО

Ірен Роздобудько народилася в українському Донецьку
Ірен Роздобудько народилася в українському Донецьку

Знаменита сучасна письменниця та журналістка Ірен Роздобудько народилася на початку 1960-х років у Донецьку. Біографія письменниці містить багато цікавих фактів. Наприклад, крім того, що Ірен довгий час будувала кар’єру в журналістиці, вона працювала шпрехшталмейстером у цирку. У її обов’язки входило проведення циркових вистав.

У бібліографії Роздобудько безліч цікавих та затягуючих книг, багато з яких нагороджено у конкурсах. Окрім творчої та професійної діяльності, Ірен любить вишивати бісером та грає на гітарі.

Христина Коц-Готліб

Модель та співачка Христина Коц-Готліб народилася та виросла у Донецьку
Модель та співачка Христина Коц-Готліб народилася та виросла у Донецьку

Українська співачка народилася та виросла у Донецьку. Її майбутня кар’єра та визнання бере свій початок з участі у відомій та культовій групі “ВІА-гра”. Крім того, дівчина має звання Міс Україна-Всесвіт.

Батьки майбутньої зірки завжди балували Христину, а згодом і її молодшу сестру. Саме тому дівчата виросли у справжніх принцес – вони завжди знали, що таке увага.

Закінчила дівчина працювати у групі “ВІА гра” досить неприємним чином. 2006 року їй зателефонували і сказали, що їхній контракт закінчено і продовжувати його ніхто не буде. Хоч би як дівчина не намагалася з’ясувати причину розриву контракту, їй ніхто так і не відповів.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.