Без мами зовсім сумно: донька Анастасії Заворотнюк поділилася кадрами із сімейного святкування

Відома актриса астраханського походження Анастасія Заворотнюк бореться зі страшною недугою вже понад три роки. Зараз акторку не можуть зловити на камери навіть найвправніші папараці, а сімейство зберігає мовчання.

Анастасія Заворотнюк народилася і виросла в добрій та щасливій родині, а багато в здебільшого завдяки підтримці та настановам батька змогла досягти успіху в кар’єрі. Актриса виконала безліч ролей, проте багато хто пам’ятає її, як завжди усміхнену та щасливу няню. Незважаючи на те, що запам’ятали актрису лише за однією роллю, її талант неможливо оскаржити – харизму Анастасії видно неозброєним оком.

Акторці виповнилося 47 років, коли у неї діагностували страшний діагноз – гліобластома, що в перекладі з медичного означає злоякісну пухлину головного мозку. З 2018 року Заворотнюк убезпечилася від папараці та уважних очей шанувальників, а її сім’я оберігає її від зайвих турбот і зберігає мовчання щодо будь-яких змін у стані зірки.

Анастасія Заворотнюк бореться з онкологією
Анастасія Заворотнюк бореться з онкологією

Незважаючи на те, що всі рідні з дому Анастасії Заворотнюк не просто оберігають таїнство подій навколо актриси, вони ще й ніколи не діляться кадрами з рідного дому знаменитості. Шанувальникам ніколи не щастило навіть одним оком заглянути туди, де Заворотнюк проживала найщасливіші миті свого життя.

Старша донька Анастасії модель Ганна Заворотнюк дбайливо зберігає мамину таємницю – дівчина не дозволяє настирливим папараці дізнатися нічого з особистого життя актриси.

Проте, на своїй особистій сторінці в Instagram Анна нещодавно опублікувала знімки з житла Заворотнюк. Приводом для такого одкровення став день народження матері Анастасії та бабусі дівчини. Анна Заворотнюк підготувала для коханої бабусі торт зі свічками, які та охоче задула.

Унікальні кадри з дому Заворотнюк
Унікальні кадри з дому Заворотнюк

Окрім щастя та усмішки на обличчі бабусі, а також незаперечно приємних отриманих емоцій, підписники на сторінці Анни змогли побачити і житло Заворотнюк, яке раніше сімейство ретельно берегло від чужих очей.

Окрім опублікованого відео, Анна Заворотнюк залишила і коментар, побажавши коханій бабусі міцного здоров’я та вічного життя. Варто зазначити, що Анастасія Заворотнюк, як і її дочка Анна, дуже схожі на маму та бабусю.

Нагадаємо, що востаннє Анастасія Заворотнюк з’являлася на публіці у квітні 2019 року на відкритті ювелірного салону. Тоді на урочистому відкритті бутіка в Єревані завжди радісна та щаслива актриса була сама не своя.

Усі, хто бачив у той день Анастасію Заворотнюк, були впевнені, що тоді актриса вже знала про страшну недугу.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.