Принцеса-воїн: Камалія приголомшила шанувальників несподіваним зізнанням – хотіла взяти в руки автомат

Співачка Камалія завжди відрізнялася мужністю та відвагою. Хоробра співачка нещодавно зізналася, що переживала за долю рідної України так сильно, що була готова схопити автомат і поїхати на фронт.

Нещодавно українська принцеса-воїн Камалія поділилася з шанувальниками історією про те, наскільки сильно її вразили та засмутили події, що відбуваються в Україні. Співачка розповіла про особисті переживання після початку повномасштабного вторгнення, а також розповіла фанатам про те, як розпочалася війна для неї.

Камалія відверто зізналася – вона до останнього не вірила, що росія зможе напасти на Україну, а тому її життя до кінця лютого текло у звичному темпі. Артистка готувалася до премії, хотіла записати новий альбом і щосили виплескувала свій творчий потенціал. Проте ранок 24 лютого став для неї, як і для всіх українців, катастрофічним.

Однак, незважаючи на непохитність Камалії, її чоловікові Мохаммаду Захуру неодноразово приходили “тривожні дзвіночки”. Мільярдер пакистанського походження має британське громадянство, а тому чоловікові ще з січня радили вивезти сім’ю за кордон, щоб зберегти дружині та дітям здоров’я та нерви.

На тлі подібних попереджень подружжя ухвалило рішення відправити доньок до Лондона, проте сама Камалія залишилася в Україні – співачка не вірила у можливість початку повномасштабної війни.

Камалія зізналася, що готова була вирушити на фронт

Пізніше Камалія поділилася одкровенням про те, що її двійнята вилетіли до Лондона на останньому рейсі – наступного ранку вся Україна прокинулася від масованого обстрілу.

Камалія вирішила залишитися в Україні і не їхати разом із дітьми, адже думала, що всі дані розвідки – це лише спроба залякати населення, адже насправді подібного не може статися.

Вранці 24 лютого українська співачка була шокована наступом росії – подія вразила її настільки, що вона готова була взяти автомат і піти до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну.

Від такого рішення її відмовив чоловік. Обговоривши з Мохаммадом Захуром ситуацію, Камалія “охолола” і зрозуміла, що ухвалила поспішне рішення. Більше того, у жінки є двоє дітей, для яких вона має залишатися мамою – це стало вирішальним чинником у прийнятті рішення.

Я хотіла піти до ЗСУ. У мене була така образа, у мене така лють була. Я не хотіла покидати Україну, хотіла піти боротися. Я мала такий настрій, що я просто хотіла взяти в руки автомат і піти боротися за Україну

, – поділилася з журналістами Камалія.