Настя Каменських потрапила у гучний скандал: співачку звинуватили у пособництві росії – нова зрадниця?

Після початку відвертої агресії Росії проти України співачка Анастасія Каменських продовжувала працювати та заробляти у сусідній країні. Шанувальники відреагували на таке рішення негативно – співачка прокоментувала свою поведінку.

У недавньому інтерв’ю для журналістки Аліни Доротюк українська співачка Настя Каменських емоційно та різко відреагувала на звинувачення у свій бік. Українці знаходять дивним та обурюючим той факт, що після 2014 року Каменських виступала на російській сцені.

У коментарі Аліні Доротюк Настя Каменських заявила, що після початку російської агресії на території Донецької та Луганської областей вона не провела жодного сольного концерту на території росії. Крім того, за заявою співачки, багато артистів українського шоу-бізнесу продовжували працювати та створювати дуети з представниками російської естради.

При цьому Настя Каменських додала, що засуджувати когось за дії, зроблені у минулому – це недоречно та марно. За словами співачки, зараз не час звинувачувати когось і нагадувати минуле, адже саме такої політики дотримується країна-агресорка.

Настя Каменських зауважила, що з росією продовжували співпрацювати не лише представники шоу-бізнесу, а й різний бізнес, великі підприємці. За словами артистки, весь період із 2014 року Україна в економічному та культурному плані мала зв’язки з росією і це не було ні для кого секретом. Каменських риторично поцікавилася у журналістки, навіщо починати сьогодні ворушити минуле.

Настя Каменських різко відреагувала на звинувачення шанувальників у мережі
Настя Каменських різко відреагувала на звинувачення шанувальників у мережі

Крім того, виконавиця поділилася з журналісткою своєю позицією – не варто звинувачувати одне одного, треба навпаки намагатися бути ближчими та об’єднуватися заради спільної мети. На думку Насті Каменських, сварки та скандали між українцями – саме те, що зараз потрібне нашому ворогові.

Анастасія додала, що зараз артисти докладають максимальних зусиль, щоб допомогти українцям та своїй рідній країні у досягненні єдиної важливої мети – української перемоги. При цьому, додала артистка, внутрішні конфлікти та непорозуміння лише допоможуть росії роз’єднати та перемогти нас.

Настя Каменських наголосила на тому факті, що Україна та її мешканці прагнуть стати частиною Європейського союзу, а тому нам потрібно змінювати мислення і розуміти – зараз є куди важливіші акценти та справи, а тому розгляди в “хто поганий, а хто хороший”, потрібно відкласти до перемоги.

Давайте не будемо одне одного просто мочити. А особливо артистів, які намагаються зараз все можливе зробити, щоб зібрати якнайбільше коштів, грошей. Вони кричать на весь світ, бо це теж надзвичайно важлива частина

, – підсумувала Каменських.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.