Оля Цибульська вперше показала свого чоловіка: “Ховала такого красеня!” – зовсім не схожий на Дзідзьо

Хоча Олі Цибульській приписували не один роман із відомими українськими шоуменами, співачка давно одружена з одним єдиним – історія їхнього кохання бере початок з далеких шкільних років. Сьогодні артистка розкрила його особистысть.

Єдиний відомий факт про особисте життя української співачки, телеведучої та радіоведучої Ольги Цибульської – це те, що артистка давно одружена. Проте, особистість її чоловіка публіці невідома. Чоловік артистки, як і сама Ольга, старанно ховається від пильних очей шанувальників.

На фото у соціальних мережах Оля прикриває та всіляко приховує обличчя коханого, від чого підписникам відомий лише його силует. Нещодавно в мережі випливла інформація, яку, швидше за все, знайшли допитливі журналісти. Так, судячи з декларацій про доходи, чоловік Олі Цибульської – директор компанії “Радивиловмолоко” Сергій Грисюк.

Оля Цибульська давно перебуває у щасливому шлюбі
Оля Цибульська давно перебуває у щасливому шлюбі

Сама артистка, хоч і не хоче публічно розголошувати особу чоловіка, не приховує, що знайомі вони дуже давно. За словами співачки, вона його знає зі шкільних часів, і саме тоді у них почали зароджуватися теплі почуття одне до одного.

Одного разу, за визнанням Цибульської, кохані сварилися, що майже призвело до розлучення. Однак парі вдалося уникнути розриву і зараз вони перебувають у міцних і здорових відносинах, а також виховують спільну дитину. На православне Різдво у 2015 році співачка народила первістка – сина Нестора.

2021 року Оля Цибульська потрапила до центру гучного скандалу. Причиною стало розлучення співака Михайла Хоми (Дзідзьо) із дружиною Ярославою Притулою. Тоді публіка підозрювала, що Цибульська може виявитися коханкою Дзідзьо – надто багато, на думку шанувальників, вказувало на зовсім не дружні стосунки.

Колишня дружина Михайла Хоми також висловлювала свої підозри про роман. Так, Ярослава Притула висловила обурення тим, що артисти довго не спростовували чутки про зв’язок, а підливали олії у вогонь та відверто насолоджувалися увагою преси.

Ользі Цибульській приписували роман із Дзідзьо
Ользі Цибульській приписували роман із Дзідзьо

Як би там не було, скандал залишився в минулому, а сьогодні Оля Цибульська нарешті розкрила таємницю, яка цікавить шанувальників. У соціальній мережі Instagram співачка привітала дружина з його днем народження, продемонструвавши на відео його зовнішність.

Співачка поділилася, що пройшли довгі місяці умовлянь, перш ніж її чоловік нарешті зважився показатися фанатам дружини. Крім того, як зазначила Цибульська, він також погодився разом із нею брати участь у благодійному проєкті захисту бездомних тварин.

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.